Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Millioner av jazz fans over hele verden feirer jazzen i dyp takknemmelighet i april!

JazzmusikereMillioner av jazz fans over hele verden feirer jazzen i dyp takknemmelighet i april!

Siden 2012 har april vert den måneden vi feirer jazzen med alle takknemmelighet og 30.april er blir anerkjent som International Jazz Day.

Opprinnelig grunnlagt av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) i 2011, som understreker den rollen jazz har til å forene mennesker fra alle verdenshjørner.

Den internationale Jazz dagen fungerer som den perfekte høydepunkt, og trekker global oppmerksomhet til jazz og sin ekstraordinære arv.

Paris, Frankrike er blitt valgt til å tjene som 2015 Globalt Vertskapsby, og plasseringen er spesielt viktig fordi Paris har UNESCOs hovedkvarter.

Årets feiring blir med kick off, en serie med jazz forestillinger, utdanningsprogram, rundebordskonferanser, og mesterklasser med verdenskjente jazzmusikere og pedagoger.

Kvelden All-Star Globalt Concert vil finne sted på UNESCOs hovedkvarter og vil inneholde opptredener av en skare av internasjonalt kjente jazzartister inkludert Herbie Hancock, Wayne Shorter, Hugh Masekela, Terri Lyne Carrington, Claudio Roditi, Mino Cinelu, og Al Jarreau. Global Concert vil bli streamet live over hele verden via nettsidene til UNESCO, US Department of State, og Thelonious Monk Institute of Jazz.

Legg igjen en kommentar