Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til det gode liv i Asker Jazzklubb uke 16

Torsdag 16.april kl. 19.30

Erik Halvorsen Kvintett

IMG_4365

Stilen er Main Stream med et publikumsvennlig repertoar.

De fem passer hverandre perfekt og kommuniserer på høyt nivå. Det er duket for en aften med flott klassikk jazz på Lancelot. Kvintetten som skal spille i Asker er Erik Thormod Halvorsen trompet/flygelhorn, Knut Mikalsen gitar, Freddy Hoel Nilsen piano, Andreas Dreier kontrabass og Lars Erik Norum trommer

 

 

Lørdag 18.april kl. 14.00

Five Shades of Sax med Johan Bergli  “Jazz fra A til Å”

 

Bilde 18 april brukt i flyerEn konsert med flotte melodier, morsomme jazzhistorier og elegante arrangementer.

Arrangementer er i Benny Carters (1907-2003) ånd. Han var ikke bare en av verdens beste altsaksofonoster, han var også en ekstremt dyktig arrangør.

Det bli utpreget melodiøse låter som «Ain’t misbehavin’», «Mood Indigo», «Over the rainbow» og Charlie Chaplins «Smile». mm pakket inn i elegante arrangementer fra den svenske storband- lederen og arrangøren Sven- Olof Walldoff, som også arrangerte for ABBA. Men han elsket Benny Carters musikkstil.

Oktetten “Five Shades of Sax” gjøre sitt ytterste for å få frem den gode stemningen, dette er spennende å lytte til, – ja det kan til og med rykker litt i foten. Dette er musikk for folk flest.

Bjørn Petersen barytonsax og klarinett, Johan Bergli altsax, Jan Martinsen altsax, Olaf Boberg tenorsax, Gunnar Knudsen tenorsax, Lars Erik Furu piano, Harald Skogli bass og Erik Vego trommer.

Legg igjen en kommentar