Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 2

Torsdag 11.januar kl. 19.30 – Fri entrè

BOP 69

BOP 69 bygger på Steen / Bergersen kvintett som ble startet i 1969 og hvor to av medlemmene – saxofonisten og pianisten – begge er aktive fremdeles. Kvintetten spiller bebop og neo-bop med innslag av latinamerikansk jazz, og mye av musikken er hentet fra repertoaret til Dizzy Gillespie.

Geir Hauger – trompet / flugelhorn
Harald Bergersen – sopransax / altsax / tenorsax Roy Hellvin – piano
Stig Adolfsen – bass
Christian Lund – trommer

 

 

 

Lørdag 13.januar  kl. 14.00 –Fri entrè

Elvebyen Jassband

Musikkformen er det som på godt norsk kalles gla ́jazz. Altså den jazzen som oppstod hovedsakelig i 1920 -30 årene, og som som først sprang ut fra den sorte befolkningen i USA og som fikk en fornyelse etter andre verdenskrigen. Vi legger vekt på å spille så publikum får go ́fot og koser seg med musikken.

Bandets medlemmer består av «modne» menn som har med seg erfaring fra bla. Royal Garden Jazzband, Drammen Dixieland Band, Cellar Jazzband, Drammen Storband, Aspheim Oldtimers, Operaorkesteret (Den Norske Opera), Radiostorbandet og Papa Dennis Jazzband. Bandet består av: Sigmund Bjertnes, Knut Torgersruud Thore Henrik Mørch Knut Terje Bergodd Sture Janson, Kjetil Løberg Jensen.

 

Et medlemskap betyr mye økonomisk for oss. 50%  reduksjon i støtte fra Kulturrådet dessverre. Betal kr. 400,- Få spesialpris på mat og drikke på våre konserter – betal til konto 0539.2621980.

.

 

Legg igjen en kommentar