Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Tid for fornyelse av medlemskapet for 2018!

 Tid for fornyelse av medlemskapet i Asker Jazzklubb.  Send  Kr. 400,- til konto 0539.26.21980.  Få gode priser på mat & drikke på Lancelot!

Vi sender medlemskort etter innbetaling pr.post eller elektronisk. Medlemskapet føler kalenderåret.

For dette får du ca 130 jazzkonserter i løpet av året, hver torsdag 19.30 –  22.00, hver lørdag 14.00-16.30 og enkelte fredager. Rimelige priser på mat & drikke på Lancelot.

Gratis adgang på de aller fleste av våre egne konserter. Lavere pris på billetter til jazzkonserter i Asker Kulturhus, på Nasjonal Jazzscene Victoria Teater og på Cosmopolite Soria Moria.                                 Ukens program på e-post hver onsdag og på klubbens nettsider   www.askerjazz.no

Kom gjerne til ”styrebordet”  når du er på konsert for å få årets medlemskort.

.

 

 

 

Torsdag 18.1 kl. 19.30 – Fri entre

Oslo Radio Orkester

OBS! Frode Kjekstad Band skulle spille med band denne torsdagen men har meldt avbud.

 

Oslo Radio-Orkester spiller «mellomkrigsjazz» fra den tiden jazz var pop og musikken groovet i mono.

 Det meste av repertoaret stammer fra 20-50 tallet (av typen Paper Doll, Pennies from Heaven, Love for sale) men det hender at felespiller Øyvind drar igang en reinlender eller reel som kontrast.

 De som savner lyden av Kurér’en på kjøkkenbordet, har en hyggelig ettermiddag i vente når disse radio-nette musikerne starter opp! Musikalsk holder de en høy standard. At de har velutviklet humoristisk sans svekker ikke inntrykket av dette originale orkesteret. 
Bandet har spilt sammen siden 2002.
Oslo Radioorkester består av 

Tommy Stensrud – gitar

, Anders Wiborg Thom gitar
, Torbjørn Holte – bass
, Jan Ellefsen mandolin, dobro

,  Lars Birkelund – perkusjon, 
Trygve Beddari – trekkspill, 

Øyvind Rauset – fiolin

. Alle synger.

Her er hjemmesiden til bandet med omtaler: 
www.rauset.no/ORO/

 

Lørdag 20.1. kl. 14.00  Fri entre

Asker Swing Departmenet

Vår stil er uformell swing, og vi kan skryte av å ha en litt spesiell «sound» da vi også har med trekkspill, gjennom en av de få i landet som kan spille swingjazz på vibrafon. Låtene er for det meste hentet fra «The American Song Book» eller «soft swing» om du vil. I tillegg pleier vi å ha det litt moro med publikum, noe som nok ofte går mest utover et av bandmedlemmene som alltid har noe rart fore.

 

Besetning:

Gordon Selmer Nor – trombone, Hans Mathias Thjømøe – tenorsaxofon og klarinett, Morten Jensen – vibrafon, Martin Måseide – bass og Olav Dahl – trommer

Legg igjen en kommentar