Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Godt nytt jazzår

Torsdag 4.1 kl. 19.30 –  Fri entrè

 Magnolia Jazzband

Magnolia Jazzband regnes som et av Norges beste tradband. Bandet spiller «New Orleans Revival Jazz», som er en sammenblanding av tradisjonell jazz og rhythm and blues. New Orleans-musikere har alltid kombinert musikalske genre fritt, og dette er et av kjernepunktene i jazzens utvikling.

Magnolia er karakterisert som et av de mest «rotekte» norske jazzband, som forsøker å spille denne genuine, innfødte New Orleans-jazz. 
Ny inspirasjon finner bandet på sine utallige turer til New Orleans.

Musikerne er Gunnar Gotaas – trombone, Georg Michael Reiss – klarinett, saksofon, Børre Frydenlund – banjo, Anders Bjørnstad – trompet, Håkon Gjesvik – piano Sebastian Haugen – bass og Torstein Ellingsen – trommer.

 

Lørdag 6.1 kl. 14.00 –  Fri entrè

Pokerskinn

Kjernen i Pokerskinn er en vennegjeng som har spilt sammen siden skoledagene. Bandet og det lett absurde navnet springer ut av visemiljøet ved Asker gymnas på slutten av 1960-tallet. I dag spiller bandet jazz, blues, viser og rock eller en blanding av alt sammen. Et særmerke ved Pokerskinn er de egenproduserte tekstene, av og til også melodiene, som tar utgangspunkt i kjente steder i Asker, som Høn, Måsan, Kariskjær, Hva lstrand, Tesalongen…Med humor,ironi og nostalgi skildrer tekstene opplevelser eller kanskje ønskedrømmer og fantasier. Terje Storli: vokal med crooner-tilsnitt og skeive munnspilltoner; Ole Petter Jupskås: vokal med blues-røst og gitar; Kjell Hommerstad: gitar som er full av jazzvendinger; Lasse Vik: keyboard på jakt etter alternative harmonier; Ivar Jemterud: bass som insisterer på å være grunnmuren imusikken, Bjørn Peter Torgersen: trommer som fjellstøtt passer på takt en til resten av band

Asker Jazzklubb,  Torvveien 12C ved Asker Jernbanestasjon

Et medlemskap betyr mye økonomisk for oss. 50%  reduksjon i støtte fra Kulturrådet dessverre. Betal kr. 400,- Få spesialpris på mat og drikke på våre konserter – betal til konto 0539.2621980.

 

Legg igjen en kommentar