Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 11

Torsdag 16.mars kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

Svein Erik Martinsen Kvartett   –    Jazz meets blues

Svein ErikMartinsen

Svein Erik Martinsen er en utadvendt gitarist og vokalist med stor forkjærlighet for blues og umoderne jazz.

Han er utdannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og turnerte flere år i Nord-Europa før han etablerte seg i Oslo-området.  Svein Erik er aktuell med bl.a. Hilde Louise Asbjørnsen, Prima Vista Social Club, Hot N Spicy og The  Milkmen. Med seg til Asker har han Norvald Dahl (piano), Lars Tormod Jenset (kontrabass) og Torstein Ellingsen (trommer). Kvartetten spiller swing- og bluesbasert jazz, både original- og standardlåter.

 

Lørdag 18.mars kl.14.00 –Lancelot – Fri entrè

Undecided Jazzband med Helene Sannem Heian

undcides

Dette er standardjazz av aller ypperste kvalitet

Nå er de tilbake med elegant standardjazz på Lancelot i Asker, en stil de behersker til fulle, og repertoaret er publikumsvennlige jazzlåter som groover og swinger!

Helene Sannem Heian – vokal, Egil Aarum – trompet, Kjell Martinsen – piano, Yngvar Ravneng – kontrabass og Stein Mathisen – trommer

 

 

Lørdag 18.mars kl.20.00 –Asker Kulturhus – Billetter  535,- /410,-

The Real Group – «jazz, pop og vokal i en salig blanding»

The-real-group-18.03.17-922x615

 

 

Vokalgruppen, som bare har stemmene sine som instrument, har skapt sitt eget musikalske uttrykk i området mellom jazz, pop og svensk kormusikk. The Real Group er en svensk banebrytende vokalgruppe som har vært aktive i mer enn 30 år. http://therealgroup.se/

Billetter https://askerkulturhus.no/program/arrangement/the-real-group

kr 535,- / kr 410,- Budstikkakort og A-kort  Jazzpris kr 435,- for Asker Jazz klubbs medlemmer uten disse kortene ved å sende epost til mail@backinbusiness.info med navn og innbetale til konto 9100.20.57188 og merke med antall billetter og navn.

Legg igjen en kommentar