Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 12

Torsdag 23.mars kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

BEBOP 69

Bebop69

 

 

Det begynte i 1969 med Steen/Bergersen kvintett som hadde sin første opptreden i Jazzklubben NRK. Resultatet kan høres på Oslo Jazz Circles dobbel-CD » Erik Amundsen, portrait of a Norwegian jazz artist.» Tre av medlemmene, trompeter Bernt Anker Steen, trommeslager Svein Erik Gaardvik og bassist Erik Amundsen er ikke blant oss lenger, men saxofonist Harald Bergersen og pianist Roy Hellvin holder fremdeles musikken i gang sammen med Geir Hauger, trompet, Stig Adolfsen, bass og Christian Lind, trommer. Musikken er umiskjennelig bebop med innslag av latinamerikansk jazz, og mye er hentet fra Dizzy Gillespies repertoar.

 

Fredag 24.mars kl.19.30 –Lancelot – 100,-

Asker Storband og Oslo Storband – Big Band Battle

 

Bilde Asker og Oslo

 

 

 

 

 

Asker Storband og Oslo Storband er i storform og vil under ledelse av Helge Hurum og  Asker Storband og Oslo Storband inviterer til dobbel dose storband i samarbeid med Asker Jazzklubb!

Asker Storband spiller blant annet arrangementer av låter som Sony Rollins «Oleo», Duke Ellingtons «Caravan» og Ray Nobles «A Touch of Your Lips». Det er et stort spenn i materialet som presenteres, men en fellesnevner er nye og utfordrende arrangementer i høyt tempo. Og det swinger! Hardt!

Oslo Storband kommer med en hyllest til Thad Jones. Slik Thad Jones/Mel Lewis Orchestra skapte feststemning på the Village Vanguard i New York hver mandag, vil Oslo Sorband forsøke å gjøre det samme på Lancelot . Det blir innovative arrangementer av velvalgte komposisjoner, flotte soloer og smektende ensemplespill.

 

 

Lørdag 25.mars kl.14.00 – Lancelot – fri entrè

HURUM & RØYKEN STORBAND MED SIRI MCALPINE VOKAL

Siri Mc Alpine

 

Storband presenterer musikk fra perioden 1950 og fremover.  Låter som er udødeliggjort av kjente artister med sine band.  Med seg har storbandet sin faste vokalist Siri McAlpine og dirigent Trond Pedersen.  Mange av bandets dyktige musikere vil bidra med solistinnslag.

 

Invitasjon til Jazz lunch

TIRSDAG 28.MARS KL. 12.00 – GRATIS ADGANG!

Five S Nov 15

Et kulturtilbud for ungdom som har blitt eldre. Vi tar eldrebølgen med «det grå gull!»

Det blir en vakker reise i sang og musikk med uforglemmelige melodier fra populærmusikkens historie.

Dette er en konsertserie som har blitt en suksess. Lancelot ligger ved Asker stasjon og er perfekt tilrettelagt for rullestolbrukere. Lancelot har god mat og alle rettigheter. Alle er hjertelig velkommen.

FIVE SHADES OF SAX «MUSIKK FRA A TIL Å»

En konsert med flotte melodier, morsomme jazzhistorier og elegante arrangementer. Arrangementer er i Benny Carters (1907–2003) ånd. Han var ikke bare en av verdens beste altsaksofonoster, han var også en ekstremt dyktig arrangør.    Det blir utpreget melodiøse låter som «Ain’t misbehavin’», «Mood Indigo», «Over the rainbow» og Charlie Chaplins «Smile» mm, pakket inn i elegante arrangementer fra den svenske storband- lederen og arrangøren Sven-Olof Walldoff, som også arrangerte for ABBA. Men han elsket Benny Carters musikkstil.

Spre gjerne det glade budskap.

 

Legg igjen en kommentar