Jazz i Asker uke 10

Torsdag 9.mars kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

Divatreff på Lancelot med Edida Duo!

edida3

«Edida duo» er en unik kombinasjon bestående av Edit Geri Skattør og Ida Lind, to dyktige vokalister som begge står sterkt også som soloartister. Vokalister henter ofte inspirasjon fra ”The American Songbook».

I denne konserten åpner de Den Europeiske Sangboka og tolker hovedsakelig låter som er skrevet av europeiske komponister (franske, italienske, norske, tyske, ungarske, osv.) både i solo- og i duoformat». Den Amerikanske Sangboka blir representert med et knippe låter som er arrangert for duett og som høstet stor suksess på konserter tidligere. bl.a. fra Miles Davis, Bill Evans, Duke Jordan.

Helge Flatland (pno), Andreas Dreier (bass) og Magnus Sefaniassen Eide (dms) sørger for den groovy kompen! 
Kjære publikum, dere kan se fram til «en uforglemmelig kveld»!

 

Lørdag 11.mars kl.14.00 –Lancelot – Fri entrè

En hyllest til Bjarne Nerem med Gamle Sandvika Storband

Bjarne Nerem

Gamle Sandvika storband har premiere på sitt nye konsertopplegg «Tribute to Bjarne Nerem». Bandet var på 70/80-tallet et av de ledende og samarbeidet over flere år med Bjarne Nerem som solist på tenorsax. Han hadde da kommet tilbake til Norge etter 20 år i Stockholm Vi har restaurert gamle noter fra denne perioden (Trubbel ble innspilt på plate og ble en liten hit), funnet fram arrangementer fra Harry Arnolds svenske radiostorband hvor Bjarne var sentral på 50/60-tallet, og dessuten spesialskrevet et par arrangementer på Bjarnes egne komposisjoner som aldri har vært fremført med storband. Konserten presenterer et tverrsnitt av Bjarne Nerems virke både i Sverige og Norge. Bjørn Petersen som startet plateselskapet Gemini for å spille inn Bjarne Nerems musikk, er konferansier.

Rune Nicolaysen er solist på tenorsax i Bjarne Nerems ånd og Bjørn Barlo dirigerer som vanlig. En melodisk og swingende kombinasjon av tradisjonell storbandmusikk og tenorsaxspill.

Konfransier Bjørn Petersen Gemeni Records

.

.

STØTT ASKER JAZZKLUBB

Medlemskontingenten kan betales ved å overføre 500 kroner til bankkonto 0539.2621980 Husk å oppgi navn og postadresse. Medlemskortet vil du få tilsendt i posten.

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb