Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 24

Torsdag 16.juni kl. 19.30

Asker Swing Departmernt

 Den gode kafestemningen, der publikum kan trampe takten til kjente låter og det er lov til å synge med.

 

DSC_0425

 

Vår stil er uformell swing, og vi kan skryte av å ha en litt spesiell «sound» da vi også har med trekkspill, gjennom en av de få i landet som kan spille swingjazz på trekkspill. Låtene er for det meste hentet fra «The American Song Book» eller «soft swing» om du vil. I tillegg pleier vi å ha det litt moro med publikum, noe som nok ofte går mest utover et av bandmedlemmene som alltid har noe rart fore.

Besetning:  Karsten Jønnum – trekkspill og musikalsk leder, Hans Mathias Thjømøe – tenorsaxofon og klarinett, Morten Jensen – vibrafon, Martin Måseide – Bass og Olav Dahl – trommer

 

 

Lørdag 18.juni kl. 14.00

Åse Karin Hjelen’s Kvintett 

DSC_0103

 

Åse Karin Hjelens Kvintett vil sørge for vårens vakreste avslutning med sitt program på Lancelot lørdag den 18. juni med tekster som samtidig ønsker sommeren velkommen. Bandet byr på kjente og kjære standardlåter mange i ny drakt. Sammen med sitt solide komp formidler Åse Karin tekster med våryr kjærlighet både på engelsk og norsk. Kvintetten lover sommervarme inne uansett værforhold.

Åse Karin Hjelen vokal, Knut Mikalsen gitar, Freddy Hoel Nilsen piano, Erik Kleiva Jøkling trommer og Martin O. Måseide bass.

Legg igjen en kommentar