Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 23

Torsdag 9.juni kl. 19.30 – Fri entrè

Papa Piders Jazzband

Papa Piders Jazzband

Fest setebeltene og sett på hjelmene for nå vil det ta av.  Når Papa Piders starter opp blir det full fart i svingene. Gamle kjente tradisjonelle jazzmelodier, shufflelåtar og de blåeste blueser.  Forbered dere på et liveshow som virkelig svinger.

Bandet består av bare håndplukkede musikere som gir garanti på særs høy kvalitet. En helt vanlig New Orleans besetning med banjo istedet for piano. Dette bandet ble Svenske Tradjazzband-mestere i 2013.

Trompet og vokal Klas Nilsson, Klarinett, saksofon og vokal: Sverker Nystrom, Trombone og vokal: Pider Avall, Banjo og vokal Anders Hultman, Bass og vokal: Claes Nordborg og Trommer Bo Lindgren.

http://www.papapidersjazzband.se

 

 

Lørdag 11.juni kl. 13.00 – Fri entrè

Kids in Jazz  –  BAND-IT

DSCN0719

Bandene har sitt utspring Asker Kulturskole og stille med nesten ny bestning, da det har vært store utskiftninger.

Disse unge musikerne viser forbausende kunnskaper om rock, funck og jazzharmonikk.

Opplevelsen av å se barn helt ned i 11-årsalderen bryte løs på på de mest halsbrekkende klassikerne i jazzrepertoaret, skaper alltid stor begeistring blant publikum.

Til Asker Jazzklubb denne lørdagen kommer de og spiller en rekke musikk klassikere. Begge bandene ledes av Atle Hassel

 

Lørdag 11.juni kl. 14.00 – Fri entrè

LØS JAKKE

Bandet er en kvintett med Gordon Selmer Nord trombone, Hans Mathias Thømøe tenorsax/clarinet, Janunz Kzos piano, Dag Einar Aasen contrabass og Erik Wego trommer.

En tradisjonel besetning som spiller 40-50 talls musikk som

svinger, og som den gang også var datidens pop og dansemusikk. Når Løs Jakke trår til, blir det anledning å «få fot», – som man sa den gang  om musikk, som gjorde det vanskelig å sitte rolig på stolen.

IMG_0006

 

Legg igjen en kommentar