Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til det gode liv i Asker Jazzklubb uke 13

 

Torsdag 26.mars kl. 19.30 – Lancelot – Fri entrè

Chirica  Latin Jazz

Chirica

Chirica  Latin Jazz er et latinjazzband med alt det innebærer; latino rytmiskmusikalsk fyrverkeri og jazzens fengslende harmoni og improvisasjon.

Latinjazz bidrar med, ved egne komponerte og nyarrangerte låter, til en stemningsfull konsert som går fra sensuelle og nostalgiske ballader til frenetiske, energiske og samtidig glade «cha-cha»-er og «mambo»-er

Hector Novas trommer, Harald Galåen piano, Sergio Gonzales descarga, Gerardo Orrego bass, Bjørn Husom trompet, Øyvind Gravdal saksofon

 

Fredag 27.mars kl. 20.00 – Asker Jazzklubb – Lancelot

Prime Time Orchestra med Peter Asplund Big Band Show
med gjestene Majken Christiansen og Tarjei Grimsby.

Peter Asplund BKH

Majken Christiansen i Asker


Fire år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband, bestående av solister fra Sveriges jazzelite. Og nå kommer showet for andre gang til Norge og nå til Asker igjen. Og også denne gangen gjør han showet med Prime Time Orchestra fra Sandvika.

På programmet står alt fra Peters egne komposisjoner til klassisk storbandsjazz. Akkurat slik som showet pleier å være i Stockholm loves det storslagne gjester:  
Danske Majken Christiansen og den Norske trombonisten Tarjei Grimsby som er den første prisvinner av Frode Thingnæs legatet. 

Gå ikke glipp av denne festen der Peter Asplund knytter sammen tradisjoner med det beste fra den moderne storbandmusikken.

http://www.youtube.com/watch?v=BClYFyNsihA

Dette er musikk for storbandelskere!

www.peterasplund.com  https://myspace.com/peterasplund

PRIME TIME ORCHESTRA
fra Sandvika ble startet i 1981 og er i dag et av de ledende storband i Norge. Orkesteret har utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister. I bandets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle og semiprofesjonelle musikere.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), og musikalsk leder Mats Hålling (Sverige), samt Robert Nordmark og Isabella Lundgren (Sverige), og Nelson Faria og Gustavo Tavares (Brasil). Vi har dessuten spilt konserter med gitaristene Staffan William-Olsson og Frode Kjekstad, og salsapianist Sverre Indris Joner.

Prime Time Orchestra er fra 2015 utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.

Billetter 200/150

 

Lørdag 28.mars kl.14.00 – Lancelot   Fri entrè

Jazz Lounge med Janusz Krzos Kvartett

DSC_0041_2

Kvartetten har et repertoar med publikumsvennlige standardlåter som spenner fra melodiøs jazz i internasjonal crooner jazz- tradisjon til latin-og bossa jazz. Det groover og swinger…..Dette er musikk for folk flest.  Janusz Kzos piano, Hans Mathias Thømøe tenorsax/clarinet, Harald Skogli bass og Erik Wego trommer.

 

 

Legg igjen en kommentar