Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til jazz i Asker denne uken

Lørdag 18. desember kl 19.30 – Lancelot

Sture Hedløv med BoneVox

Sture Hedløv2

BoneVox konsentrerer seg om et repertoar som faller inn under «Låter vi liker fra jazzens gullaldre». Det betyr at man får høre typiske låter fra flere av det mest kjente storbandene fra 1930-tallet og oppover, og – ikke minst – «groovy» låter fra Art Blakeys repertoar. Det blir låter de fleste i den godt voksne generasjonen vil glede seg over gjenhør med. Siden konserten holdes få dager før jul, byr bandet også på spesialarrangementer på noen låter som hører julen til, samt et par av Stures egne låter.

 

Vi gleder oss!

 

BoneVox består av:

Johan Bergli altsax, Harald Bergersen tenorsax, Magnus Aannestad Oseth  trompet/flygelhorn, Sture Hedløv trombone, Roy Hellvin piano, Tine Asmundsen bass, Tom Olstad trommer.

 

 

Lørdag 20.desember kl. 14.00  – Lancelot

Jule Jam med Karoline Wallace og Aleksander Lindås med venner

julejam_2013

Da var det duket for den årlige Julejazzen på Lancelot. Bandet består i år som i fjor av studenter og studiner fra Griegakademiet, Norges Musikkhøgskole og Jazzlinja på NTNU som har vokst opp i nærmiljøet. De samler seg ens æren for å spille opp til julestemning og gi deg en velfortjent pause i julestria. De vil spille et par sett med kjente og ukjente standarlåter ispedd noen egenarrangerte julelåter. Det blir garantert julestemning, søt musikk og gratis inngang. Ta med kjente og kjære på en deilig ettermiddag med Julejazz på Lancelot. Kom da vel!

 

Bandet

Karoline Wallace – Sang, Aleksander Lindås – Gitar, Tore Ljøkelsøy – Trommer, Martin Lie Svendsen – BassHåvard Funderud – Trombone og Tancred Heyerdahl Husø – Trompet

 

Så tennes tusen julelys…
Asker Jazzklubb takker for året som snart er bak oss, og vi ser fram til et nytt og spennende jazzår.

 

Julepresang idè?
Hva med et jazzcruise til København 7.mars 2015 ?

 http://www.dfdsseaways.no/kampanje/salg/event/jazz-cruise

jazzcruice.jpg

Legg igjen en kommentar