Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazzete juleshow på torsdag og julegleden fortsetter på lørdagen

GLAM JAZZ CHRISTMAS EDITION 2014

 

Torsdag 11.desember kl. 19.30 – Lancelot

Christmas

Vi forventer fulle hus når GLAMJAZZ entrer scenen og byr på sitt glitrende og glamorøse juleshow. Alle de amerikanske juleklassikerne fra Bing Crosby, Dean Martin og Frank Sintra kommer som en perle på en snor. Vakre arrangementer med klokkespill, vibrafon og strykere i kombinasjon med et svingende jazzlag skaper den perfekte julestemningen. Ti musikere på scenen varierer fra lyriske ensemblepartier til høytflyvende jazzimprovisasjoner. Showet begynner i år som i fjor med Luciasangen – fremført på GLAMJAZZ’ helt spesielle måte.”

The Christmas Song

Glam Jazz Christmas Edition 2014 er et jazzete juleshow proppet med de amerikanske juleklassikerne som bl.a. Bing Crosby, Frank Sinatra og Dean Martin i sin tid sang. Bandet byr på humor, glitter og glam, men først og fremst masse herlig jazz. Vi garanterer topp stemning.

Per Espen Johnsen – vokal og gitar 
Rune Nicolaysen – tenorsaksofon og fløyte
, Freddy Hoel Nilsen – piano
, Svein Therkelsen – kontrabass, 
Erik Jøkling – trommer, 
Endre Gulbrandsen – klokkespill og perkusjon
 Tormod Riseng – lyd

 

Vollen Big Band med Ingrid Thomassen

Lørdag 13. desember kl 14.00 Asker Jazz Café Lancelot

Vollen Bigband

Vollen Big Band med vokalist og musikalsk leder, Beate Elstad, inviterer til svingende julefest på Lancelot lørdag 13. desember kl 14.00. Vollen Big Band gir oss en hyggelig førjulsopplevelse med gode, gamle julemelodier i storbandformat.

 Velkommen til «A Swingin´ Christmas»!

 

 

Jazz Dinner Cruise til København 2015

jazzcruice.jpg

 

 

 

NY JAZZMAIL

Ukens Jazzmail er nå tilpasset nettbrett og mobil, grunnen er at 70% av de som leser mailene benytter denne plattformen.

Hvis du har et gammelt e-post system eller f.eks. Outlook fra 2007 (som mange har – ikke minst bedrifter) kan mailen se litt rar ut. Anbefaler at du agraderer til siste versjon.

Legg igjen en kommentar