Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Kids in Jazz-Asker Bibliotek

 

Barne Jazzkonsert kl. 13.00

Lørdag 5.2 kl 13:00 – Levende jazzmusikk – ”Kids in Jazz”  med stor appell til både barn og voksne.

Barneorkestrene som settes sammen fremfører stort sett standardlåter, pakket inn i egne melodiøse arrangementer, som er spennende å høre på. Dette er musikk for folk flest.  Barnejazzbandene skaper stor glede, rører med dine følelser, og leker med ditt øre. De får frem den gode stemningen og det rykker litt i foten når du hører så stor spilleglede.

Er du 9-14 år ? Har du lyst på kul jazz dag, med sang, blås og kul swingmusikk ? Da er dette en strålende mulighet. Vi skal spille på en proff jazzscene og la barn blir kjent med hverandre og skape en felles bandfølelse, men først og fremst skal vi ha det morsomt. Ta med instrument og godt humør! Dette blir moro.

kl. 10.00 Øvelse (Fordrags salen – Asker Bibliotek)
kl. 12.30 Matpause
kl. 13.00 Konsert i Asker  Bibliotek ”Ung scene”
kl 14.00 Er det jamsession på Asker Jazz Cafe Lancelot.  De som har lyst kan komme dit etter hvert. Mulighet for at gruppen kan ha en minikonsert der er stor.

Forkunnskap: For å kunne delta på ”UNG SCENE” er det viktig å ha godt humør og lyst til å leke med swingmusikk. En del øvelse og notekunnskap er en fordel, men ikke et krav. Repertoaret blir en fin blanding av gode swinglåter og enkle jazztemaer.  Deltakelse på UNG SCENE er gratis. Sted: Asker Bibliotek

Påmelding til: andreasdreier@hotmail.com

Vel møtt!
Andreas Dreier (instuktør) tlf: 41 28 28 19 og Edit Geri Skattør 90065372.

Noter til Kids in Jazz: Corcovado, I Can t Give You Anything But Love og If I Were A Bell

Andrine 10 år synger If I were A Bell

.

.

JAMSESSION –
Lørdag 5. 2 kl 14:00 – Asker Jazz Cafe- Lancelot

Ta med instrumentet og gjør klar for en cool ettermiddag med musikk og moro. Jamsession under ledelse av Andreas Dreier og hans trio.

Blåsere, Strykere, Sangere, Bandfolk… barn og voksne… begynnere og øvede… kort sagt alle som har lyst på bli med til å spille, synge, lære nye sanger eller bare høre på. Så invitere Asker jazzklubb hermed til koselig musikalsk ettermiddag. Alle nivåer er velkommen.

.

.

Legg igjen en kommentar