Jazz i Asker uke 45

Torsdag 10.november kl. 19.30 Lancelot

Knut Kippersund Kvintett

 

Knut Kippersund Kvartett spiller fløyelsmyke klassikere fra standardjazzens skattekiste, udødeliggjort av croonere som Frank Sinatra, Chet Baker og Nat King Cole. Kvartetten møtte hverandre som studenter på Norges musikkhøgskole og er nå alle etablerte musikere på den norske jazzscenen.

Knut er sanger, jazz-crooner og låtskriver. Han er utdannet Norges Musikkhøgskole og har vært solist med en rekke storband, orkester og andre ensembler. Han kom til gullfinalen i Melodi Grand Prix i 2014, han imponerte Morten Harket i The Voice,

Knut Kippersund Nesdal – vokal
Kristoffer Kompen – trombone
Martin Gjerde – piano
Håkon Norby Bjørgo – kontrabass
Magnus Sefaniassen Eide – trommer

 

Lørdag 12.november kl. 14.00  – Lancelot

Jazz og sånt

Foto:Inger Eide Nordseth

Jazz og sånt er en gruppe med erfarne musikere fra Drøbak og Lillestrøm. Gruppa spiller swingende standardlåter,  bossa og vakre ballader. Her får du gjenhør med glade og vakre toner fra repertoaret etter Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Monica Zetterlund, Tom Jobim, Radka Toneff og mange andre av jazzens høydepunkter.

Med Idun Thorvaldsen (vokal), Petter O. Wiik (piano), Haavard Funjem (gitar), Roar Ødegård (bass)
150/100

.

.

 

Lørdag 12.november kl. 19.00 – Asker Kulturhus

Asker Storband feirer jubileum sammen med Julie Dahle Aagård og Børge-Are Halvorsen

 

Asker Storband feirer jubileum sammen med Julie Dahle Aagård og Børge-Are Halvorsen. Denne kvelden blir det funk, soul og storbandjazz fra øverste hylle! Julie Dahle Aagård har en ekte souldivas stemme, og en publikumsappell som savner sidestykke i Norge. Når saksofonist Børge-Are Halvorsen i tillegg leder bandet gjennom kvelden garanterer de at taket i kulturhuset løftes!

190/-

 

Kardamili International Jazz Festival 19.-28. mai på Peloponnes i Hellas

Apollo er utsolgt

Du kan reise Oslo – Athen t/r og vi har busstransport fra flyplassen til Kardamili og tilbake.

Torsdag 18. mai kl. 07:00 med Flyr (flyr.no) direkte til Athen med ankomst kl. 11:50 – da har vi transport til Kardamili, også for de som kommer med SAS kl. 06:00 via København med ankomst 12:45.

Retur: SAS 31. mai kl. 12:20 fra Athen med ankomst Oslo 15:10. – Buss fra Kardamili kl. 06:00

 

Buss koster 60 euro pr. person en vei – Undertegnede har flere hotelrom basert på en eller to personer til 80 euro pr. dag.

Anniska og Liakoto er fullbooket.

 

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb