Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 9

Tirsdag 26.2 kl. 12.00 – Fri entrè

Asker Swing Department

 

I serien “Musikk for Alle» kommer Asker Swing Department på besøk denne gangen

Stilen er uformell swing, og de kan skryte av å ha en litt spesiell «sound»   på Låtene er for det meste hentet fra «The American Song Book» eller «soft swing» om du vil. To saksofonister åpner for harmonisk samarbeid så vel som dueller! I tillegg pleier de å ha det litt moro med publikum, noe som nok ofte går mest utover et av bandmedlemmene som alltid har noe rart fore.

Gjest: Børge Tronrud, tenorsax og vokal. Gordon Selmer Nord, trombone, Hans Mathias Thjømøe, tenorsax og klarinett Olav Dahl, trommer,Jon Schwartz bass, Morten Jensen, vibrafon

 

 

Torsdag 28.2 kl. 19.30 – Fri entrè

Royal Garden Jazzband

Stilmessig spenner Royal Garden Jazzband over alt fra New Orleans til swing-jazz, ja til og med Stevie Wonder er på repertoaret. Men hovedvekten ligger på ”moderne” dixieland à là den Eddie Condon var eksponent for på 40-og 50-tallet. Mange av ”låtene” er selfølgelig også hentet fra Louis Armstrongs repertoar gjennom mange år. Royal Garden Jazzband har deltatt på mange festivaler i inn og utland. Høydepunktet var selvfølgelig Jazz & Heritage Festival i selveste New Orleans.

Trompet: Petter Falch, Trombone: Jan Inge Melsæter, Klarinett: Finn Arnesen, Piano: Arild Berger, Bass: Øivind Tangen og Trommer: Egil Arnesen

 

 

Lørdagskonserten med Memories utgår. Lorenzo Nardocci Trio spiller istedenfor

Lørdag 2.3 kl. 14.00 – Fri Entre

Memories

 

Memories inviterer til en hyggestund og byr på et variert utvalg av eviggrønne perler hentet fra «The American Songbook». Her blir det gjenhør med nostalgiske låter som får det til å rykke i swingfoten, rolige ballader om håpløs kjærlighet og smektende bossa. Alt ligger til rette for en ettermiddagsstund med god stemning.

Orkesteret består av: Hanna Louise Husøienvokal, Håkon Skagenaltsax, Knut Andersentenorsax, Svein Hellkåsbarytonsax, Jarle Osethtrompet/flygelhorn, Freddy Sandbakktrombone, Bjørn Skogligitar, Pavel Tichypiano, Bjørn Christensenbass, Tom Johnsentrommer.

Vi håper dere får en hyggelig opplevelse her på Lancelot i selskap med Memories og vokalist Hanna Louise Husøien.

 

Det lønner seg å være medlem av Asker Jazzklubb Rimeligere pris på mat og drikke

Medlemskap i Asker Jazzklubb Send Kr. 450,- til konto 0539.2621980, og vi sender medlemskort. Rabatt på mat & drikke på Lancelot.  Medlemskapet er en viktig økonomisk støtte for Asker Jazzklubb.

Jazzreiser til Hellas og Kroatia
Kardamili……..20 plasser igjen med Apollo
Makarska ……..salget er lagt ut nå
https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser

 

 

 

Legg igjen en kommentar