Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 8

Torsdag 21.februar 19.30  – Fri Entrè

Music with Z – en hyllest til Monica Zetterlund

Music with Z er en hyllest til det svenske jazz-ikonet Monica Zetterlund. Bandet, med vokalist Gro Bjørnnes i front, fremfører sine favoritter fra den svært omfangsrike Zetterlund-katalogen. En konsert med Music with Z er en reise i Monica Zetterlunds kontrastfylte liv og karriere. Dette kommer til uttrykk i melankolien i de svenske folketonene og livsgleden i musikal-, kabaret- og evergreen-repertoaret. I sine personlige, drivende, energiske og lyriske tolkninger fanger Music with Z lyden og stemningen av en æra – for mange gullalderen i skandinavisk jazz.

Besetning:

Gro Bjørnnes – vokal, Andres Thor Gunnlaugsen – gitar, Helge Flatland – piano, Magnus Sefaniassen Eide – trommer og Andreas Dreier – kontrabass

 

Lørdag 23.februar kl. 14.00 – Fri Entrè

The Jazzin Sailors

Disse muntre herrer har lang erfaring med blå toner på alt fra brune spillesteder til glitrende ballsaler. De setter sin ære i å få det til å swinge slik at tilhørerne opplever at både føtter og hender lever sitt eget liv. Repertoaret er i utgangspunktet hentet fra jazzens barndom og det man kan kalle den rene dixielandstilen, men i tillegg er f.eks. både Armstrong og Ellington representert.

Wollert Kron-Hansen piano, Børge Tronrud vokal/saks, Jan Inge Melseter vokal/trombone og Harald Skogli bass.

.

.

Det lønner seg å være medlem av Asker Jazzklubb Rimeligere pris på mat og drikke

Medlemskap i Asker Jazzklubb Send Kr. 450,- til konto 0539.2621980, og vi sender medlemskort. Rabatt på mat & drikke på Lancelot.  Medlemskapet er en viktig økonomisk støtte for Asker Jazzklubb.

Jazzreiser til Hellas og Kroatia
Kardamili……..20 plasser igjen med Apollo
Makarska ……..salget er lagt ut nå
https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser

.

Husk musikk-lunch tirsdag 26,februar kl. 12.00.
Asker Swing Department med Børge Tronrud sax/vokal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar