Jazz i Asker uke 16

 

Torsdag 20.april kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

Odeon Jazz Quartet

image

 

Odeon Jazz Quartet formidler swingende liv, noen vemodige toner, masser av lystig lekenhet og en porsjon overraskende, velsmakende krydder. Stilsikkert levert av fire eminente musikere med ragtimevirtousen Morten Gunnar Larsen ved klaveret. Øistein Isachsen klarinett, Gunnar Gotaas trombone, Børre Frydenlund banjo/gitar/vokal og Svein Aarbostad bass.

 

 

Lørdag 22.april kl.14.00 – Lancelot – fri entrè

«The Cannonball 5 Tribute Band»

Canooonball Tribute

«The Cannonball 5 Tribute Band» er en hyllest til den store kvintetten av Julian Cannonball Adderley og broren, Nat Adderley. Den opprinnelige kvintetten startet innspillinger i 1955-1958, deretter ble Cannonball med i den legendariske Miles Davis-sekstetten. Etter å ha forlatt gruppen til Miles Davis i 1959, dannet han kvintetten igjen, men denne gangen med mye mer suksess. The Adderley Quintet var i forkant av soul jazz-bevegelsen, som nettopp var begynt å ta av. Albumer som «The Cannonball Adderley Quintet in San Francisco» og «The Cannonball Adderley Quintet at the Lighthouse» brøt ny mark som et liveopptak teipet i støyende klubbmiljøer, laget en formel som ikke bare Cannonball Quintet, men også andre jazzensembler ville følge.

Vår hyllest forblir tro mot den originale musikken som ble spilt av kvintetten mellom 1955 og 1962. Repertoaret varierer fra swingende melodier som «This Here» og «Bohemia after Dark» til funky/soul-crossoverlåter som «Mercy, Mercy» og «Sack O Woe».

«The Cannonball 5 Tribute Band»er et energisk svingband som gjør at du ønsker å danse eller i det minste knipse med fingrene som om du sitter på en jazzklubb i New York i 1950. Alle bandmedlemmene er aktive musikere i den norske jazzscenen, som brenner for, og har stor glede av å spille denne eksplosive svingende musikken.

 

Tirsdag 25.april kl. 12.00 – Lancelot – Fri entrè

Jazz – Lunch med Five Shades of Sax

FSOS 2.2.2017 kopi

Konsertserien har blitt en suksess. Lancelot ligger på Asker stasjon og er perfekt tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle er hjertelig velkommen. Spre gjerne det glade budskap.

Bordbestilling 66 78 54 88 – Lancelot har god mat og med alle rettigheter

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb