Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 14

Torsdag 6.april kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

Frode Kjekstad og Shannon Mowday kvartett

Frode Shannon

Et nytt og frisk jazz-samarbeid mellom gitarist Frode Kjekstad og saksofonist Shannon Mowday!  I denne kvartetten møtes de for gnistrende samspill og mye musikalsk morro!

Med seg i kvartetten har de en av jazz-norges best bevarte hemmeligheter; B3 organist Anders Lillebo! I tillegg har de fyrverkeriet Magnus Eide på trommer, som med sin eminente musikalitet og personlighet har seilet opp som det nye store tromme-stjerne-talentet i norsk jazz!

Repertoaret består av standardlåter og egne komposisjoner, i en drakt som både swinger og tar oss  til  kjente og ukjente steder!!

 

 

 

Lørdag 8.april kl.14.00 – Lancelot – fri entrè

Føyka Storband med tyske Klaus Graf saksofon
collage-2017-03-31

 

Føyka Storband  inviterer til påske jazz.

Storbandet får besøk av en av Tysklands mest anerkjente saksofonister. Klaus Graf er utdannet ved musikkhøyskolen i Köln, og allerede under utdannelsen begynte han å spille i Bobby Burgess’ Big Band Explosion. Senere har han spilt i kjente storband som SWR big band og Geir Lysne Listening Ensemble, og med storheter som Chaka Khan og Shirley Bassey. Klaus Graf underviser i saksofon ved musikkhøyskolen i Nürnberg.

Føyka storband vil framføre et variert utvalg av jazz- og swingmusikk med solistinnslag av Klaus Graf og Eckhard Baur, samt bandets egne solister.

 

Legg igjen en kommentar