Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 9

Torsdag 2.mars kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

Trio De Janeiro med Knut Riisnæs tenorsaks

Trio De Janeiro

 

Tom Lund, Anne Marie Giørtz og Knut Riisnæs

Asker publikum kan glede seg til ekte og original brasiliansk musikk i en humørfylt konsert med eggende latinamerikanske rytmer, fremført av særdeles dyktige musikere som evner å formidle latinamerikansk varme på selv de kaldeste norske høstdager.

Trio de Janeiro fikk spellemannspris for sitt debutalbum «Brazilikum» i 1993, og ble da for alvor kjent på landsbasis. Trio de Janeiro er et glimrende live-band, med en særegen, slentrende eleganse. Trio de Janeiro har gjestet så vel TV/radio som de fleste norske festivaler og konsertlokaler av betydning.

 

 

Lørdag 4.mars kl.14.00 –Lancelot – Fri entrè

Drømmere & Drankere

drom

Det var en gang for lenge, lenge siden at Drømmere & Drankere var en (mislykket) folk-duo. Nå er bandet et 8 manns sterkt ensemble ut noen sjanger. Country, rock, ballader og nesten jazz. Ikke minst har de nye bandmedlemmene fra Asker åpnet opp gjengens musikalske horisont. Vidar Øverli (Asker) på trommer, Børge Tronrud (Asker) på sax og perkusjon og Johan Olin (Høn) på dobro og banjo sørger for at publikum aldri helt kan forberede seg på hvordan neste låt vil lyde på en Drømmere & Drankere konsert.

Men bandet har holdt fast i sin kjerne, nemlig humoristiske og tragiske låter om livet på kjærlighetens kjerreveier og blindgater med egne komposisjoner med norske tekster («Banditos i det fri», «Annes Kro» , «Båten blit til mens du ror» etc.)

Til bandets store overraskelse slo det godt an på Asker Jazzklubbs arrangement den 30 april i fjor og Drømmere & Drankere gleder seg storveis til å komme tilbake på Lancelot lørdag ettermiddag den 4 mars i klubbens regi.

Drømmere & Drankere har utgitt to kritikerroste album og består foruten nevnte Asker-musikere av Knut A. Nygaard (Brønnøya) på gitar, Hans-Martin Fisknæs (Lier) på el-bass, Morten Haugen (Lier) på tangenter, Snorre Rønneberg (Skien) på fele og Dag Tufte (Drammen)  på mandolin og sang.

I Drømmere & Drankere er alt lov, bortsett fra å kjede publikum.

Legg igjen en kommentar