Jazz i Asker uke 17

Tirsdag 26.april kl. 12.00 – Lancelot  Fri entrè

JAZZ LUNCH FOR «DET GRÅ GULL»

Bilde

Five Shades of Sax med gjestesolist Jan Inge Melsæter (ex Yttre Suløen)

En konsert med flotte melodier, morsomme jazzhistorier og elegante arrangementer. Lancelot har god mat og alle rettigheter. Velkommen.

 

Torsdag 28.april kl. 19.30 – Lancelot Fri entrè

Odeon Jazz Quintet

NEW ORLEANS & BRASIL JAZZ

Odeon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

 

Morten Gunnar Larsen piano, Børre Frydenlund banjo/mandola/vokal, Øistein Isachsen klarinett, Gunnar Gotaas trombone og Svein Aarbostad bass.

Odeon formidler swingende liv, noen vemodige toner, stor spilleglede, – alt servert med en porsjon overraskende og velsmakende krydder!

Odeon fremfører tradisjonell jazz med røtter i New Orleans og Latin – Amerika.“Early Jazz “ og Ragtime er i form, harmonisering og spiritualitet veldig lik på den brasilianske folkemusikkformen “Choro.

 

Lørdag 30.april kl. 14.00 – Lancelot

Grazz Jazz med Drømmere & Drankere

D&D

Som navnet tilsier synger Drømmere & Drankere på norsk, med tekster fra kjærlighetens motorveier og blindgater fra norske virkeligheter og myter, men også litt om drikking og Gud. Drømmere & Drankere er bandet bak Trond Granlunds radiohit ”Banditos i det fri” og har gjort flere vellykkede konserter på Risør Bluegrassfestival. Ikke riktig et bluegrassband, Drømmere & Drankere forsøker seg i de fleste amerikanske stilarter, og i det siste til og med forsøkt å gi seg  jazzen i vold.

Til Lancelot denne lørdagen kommer bandet forsterket med blåsererekka til Askers egne Blended Hors. Et usannsynlig samarbeid som har resultert i en rekke suksessfulle konserter i Oslo og Drammen, nå står Asker for tur

Besetning:

Vidar Øverii trommer, Hans Martin Fisknæs elbass og kor, Knut A. Nygaard – akkgitar og sang, Snorre R. Kopperud fele, Dag Tufte – mandolin og (hoved)sang Morten Haugen elpiano, trekksp. m.m., Børge Trondrud saxofon, Svein Helge Birkeflet trombone og Stig Solheim trompet.

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb