Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker denne uke

Torsdag 17.desember kl. 19.30 – Lancelot

Bone wox (oktett)

Bonevox7

BoneVox konsentrerer seg om et repertoar som faller inn under «Låter vi liker fra jazzens gullaldre». Det betyr at man får høre typiske låter fra flere av de mest kjente storbandene fra 1930-tallet og oppover, og – ikke minst – «groovy» låter fra Art Blakeys repertoar. Det blir låter de fleste i den godt voksne generasjonen vil glede seg over gjenhør med. Siden konserten holdes få dager før jul, byr bandet også på spesialarrangementer på noen låter som hører julen til, samt et par av Stures egne låter.

BoneVox består av: Johan Bergli altsax, Harald Bergersen tenorsax, Magnus Aannestad Oseth trompet/flygelhorn, Sture Hedløv trombone, Roy Hellvin piano, Tine Asmundsen bass, Tom Olstad trommer.

Fri entré

Lørdag 19.desember kl. 14.00 – Lancelot

Julejam

Julejam

Da var det duket for den årlige Julejazzen på Lancelot. Bandet består i år som i fjor av studenter og studiner fra Griegakademiet, Norges Musikkhøgskole og Jazzlinja på NTNU som har vokst opp i nærmiljøet. De samler seg ens ærend for å spille opp til julestemning og gi deg en velfortjent pause i julestria. De vil spille et par sett med kjente og ukjente standarlåter ispedd noen egenarrangerte julelåter. Det blir garantert julestemning, søt musikk og gratis inngang. Ta med kjente og kjære på en deilig ettermiddag med julejazz på Lancelot. Kom da vel!

Karoline Wallace, vokal, Aleksander Lindås, gitar, Håvard Funderud, trombone, Tancred Heyerdahl Husø, trompet, Petter Asbjørnsen, bass og Tore Ljøkelsøy, trommer

.

.

jazz des_jan 16

Legg igjen en kommentar