Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til stemningsfull jazz i Asker uke 47

Torsdag 19.november kl. 19.30 – Fri entrè

SYRINENSEMBLET MED GEORG REISS & CO

SyrinEnsembletSTORT

Vi tror at musikk låser opp menneskesinnet, gir tankene frihet og får fart på følelseslivet.

Hver for oss har vi brukt våre kunstnerliv til å utforske musikkens magi. I SyrinEnsemblet høster vi av hverandres erfaringer, utfordrer og inspirerer hverandre, og vårt mål er at du som publikummer og deltaker får en opplevelse som berører. SyrinEnsemblet er dannet av tre av Norges mest allsidige musikere:

Vokalkunstneren Ebba Rydh, klarinettist og saksofonist Georg Reiss, og pianist og organist Ulf Nilsen.

På Asker Jazzklubb denne gangen får vi høre hvordan dette allsidige ensemblet bruker jazz og improvisasjon i sin musikkformidling. Musikerne har lang erfaring fra ulike sjangere som klassisk,ny musikk, jazz og folkemusikk. Disse elementene bruker de om hverandre, slik at publikum stadig blir overrasket av spennende utrykk og vendinger. Innlevelse, lekenhet og god kontakt med publikum er kjennetegn for deres konserter.

SyrinEnsemblet gav i november 2014 ut CD’en  ”I hvite netter” (LWM004)Sangene på platen befinner seg i skjæringspunktet mellom klassisk, vise og jazz. Fire av stykkene er egenkomponerte.Som tittelen indikerer, er dette en plate hvor kontrastene møtes: Hvitt mot svart, dag mot natt, vår mot høst. ”I hvite netter” er innspilt i Lovisenberg Kirke, Oslo.

 

 

Lørdag 21.november kl. 14.00 – Fri entrè

Live & The Jazz Cats

Live 2015

Live Foyn Friis vokal, 
 Bård Helgerud gitar,  Rodrigo Villagra  kontrabass og Hermund Are Sorknes trommer.

Live Foyn Friis har reist verden rundt med musikken sin. Ble nominert til Danish Music Awards allerede for debutplaten sin i 2012, og vant også prisene Danmarks Nye Jazz Stjerne, og Årets Unge Jazzkomponist. Hun har turnért store deler av Europa, blant annet Tjekkia sammen med John Scofield Überjam Band i 2014, og i duo med Bobby McFerrin i 2009. I 2014 spilte hun sammen med verdens beste jazz trommeslager Brian Blade, og har generelt imponert og sjarmert sitt publikum i både Sør-Amerika, USA, Afrika, Europa og her hjemme i Norden. I Norge har vi ikke hørt så mye til henne foreløpig, fordi hun har bodd utenlands i en årerekke, men hun er nå nettopp flyttet hjem, og klar til å ta det norske publikumet også med storm.

Med denne kvartetten står det klart for en spennende konsert med et hett samspill, og nye, så vel som gamle låter. De presenterer et utvalg av gode brasilianske sanger, evergreens i tøffe arr og nye komposisjoner skrevet av sangerinnen selv. De spiller jazz, nordisk jazz med referanser til bossanova, samba, pop og afro og brasiliansk musikk. Det er musikk alle kan like og kan forelske seg i. “Et udtryk så stærkt og på samme tid så gennem musikalsk at det stod klart for alle at her er en kvindelig solist med verden for sine fødder!” – Stardust – Wall of Fame – Jette Lykke. «Danmarks mest lovende jazz-pop talent er Norsk» – Dagens Næringsliv

Man er ikke et sekund i tvil om, at man her lytter til en singer-songwriter av Guds nåde – Gaffa

 

BLI MEDLEM OG STØTT ASKER JAZZKLUBB.

Tegner du nytt medlemskap i år får du 2016 med på “kjøpet”. kr 300 pr. (Følger kalenderåret) Send en e-post til  steinar.tamsfoss@123.no   Betal til: Asker Jazzklubb    Kontonr 0539.2621980

 

New Orleans  25. mars 2016 – få plasser igjen.

FRENCH QUARTER FESTIVALEN ER 7.-10. APRIL http://www.fqfi.org  Mer info: kontakt Bjarne S Aaserød mail: bjarne@sarpjazz.no tlf 97116654

 

Har du lyst å være jazzvert?

Vi har ca.140 konserter i året. Det er hyggelig med frivillige som kan hjelpe oss på  klubb kveldene  til å ta i mot bandene, dele ut programmer, ønske publikum velkommen mm. Vi setter opp turnusliste. Du velger selv når det måtte passe. Har du lyst så ta kontakt med oss på klubben eller send en mail til Børge Tronrud (Borge.Tronrud@asker.kommune.no)

.

.

Legg igjen en kommentar