Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Invitasjon til mye fin jazz i Asker denne uke (46)

Torsdag 12.november kl. 19.30 – Fri Entrè

 ”The European Songbook” med en touch av Amerika.  Divatreff på Lancelot med Edida Duo!

Edida konsert 121015 b

«Edida duo» er en unik kombinasjon bestående av Edit Geri Skattør og Ida Lind, to dyktige vokalister som begge står sterkt også som soloartister.  Vokalister henter ofte inspirasjon fra ”The American Songbook».

I denne konserten åpner jazz-divaene Den Europeiske Sangboka og tolker hovedsakelig  låter som er skrevet av europeiske komponister (franske, italienske, norske, tyske, osv.) både i solo- og i duoformat».

Den Amerikanske Sangboka blir representert med et knippe låter som er arrangert for duett og som høstet stor suksess på konserter tidligere. Jazzmusikere i toppklasse skal sørge for det groovy kompet! 
Kjære publikum, dere kan se fram til «en uforglemmelig kveld»!

Musikere: Edit Geri Skattør – voc, Ida Lind – voc, Helge Flatland – pno, Andreas Dreier – bass og Magnus Sefaniassen Eide – dms

 

 

Lørdag 14. november  kl. 14.00 – Fri entrè

Alna Storband med VOKANDO.

Vokando

Høsten 2015 samarbeider Alna storband og VOKANDO i et storband-vokal-prosjekt med konserter i Oslo og Asker. Med forankring i den amerikanske sangboka vil vokalensemblet og storbandet sammen presentere kjente storbandklassikere. VOKANDO er et erfarent vokalensemble med 8 musikere. På konserten vil publikum få oppleve tette harmonier og svingende rytmer både acapella og med storband. Låtene vil være variert, rytmisk og “groovy”. Mye er egenarrangert. Alna storband er et amatørstorband med base i Alna bydel.

www.facebook.com/vokando,  www.vokando.com , https://nb-no.facebook.com/storbandalna

 

BLI MEDLEM I ASKER JAZZKLUBB – KR 100,- .

Vi gir halv pris ut året noe som gir den svimlende sum av kr 100.-. Medlemskap koster kr 300 pr år og følger kalenderåret.

Send en e-post til  steinar.tamsfoss@123.no

Betal til: Asker Jazzklubb    Kontonr 0539.2621980

 

Bli med til New Orleans 25. mars 2016 – få plasser igjen.

FRENCH QUARTER FESTIVALEN ER 7.-10. APRIL http://www.fqfi.org Mer info: kontakt Bjarne S Aaserød mail: bjarne@sarpjazz.no tlf 97116654

.

.

Legg igjen en kommentar