Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker Torsdag – 27/11 kl.19.30) og lørdag 29/11 kl.14.00

Torsdag 27.noevember kl. 19.30 – Lancelot

Doc Houlind Revival All Stars

 

DOC HOULIND REVIVAL ALL STARS (DK)

En dansk fornøyelsesaften på Asker Jazzklubb

Bandet består av yngre så vel som svært erfarne musikere, og alle har en stor lidenskap for det virkelige New Orleans-stil, og representerer den jazzrevival perioden, som utviklet den europeiske jazzboom i 60-tallet.

Bandet består av: Søren ”Doc” Houlind tp/vo, Jesper Capion Larsen cl, Peter Goetz tb, Lis Krøyer pno, Ebbe Kjærsgård Hansen bjo, Holde Fogh bass og Didier Geers dms.

http://www.dochoulind.dk/band.html

 

_____________________________________________________________________________

Lørdag 29.november kl. 14.00  – Lancelot

Pokerskinn3

Nytt møte med Pokerskinn – Gjesteartist Anne-Marie Torp

Etter to lørdager i fjor med fullt hus og god stemning lover Pokerskinn også denne gangen mange kjente standardlåter framført med entusiasme og humør. I tillegg til sitt faste og trofaste publikum, håper de spesielt på stort frammøte av «evigunge jenter» fra Høn, Måsan, Spikkestad, Hvalstrand og Bondi som alle har en helt sentral plass i en rekke nyskrevne tekster. Og ikke minst – har du gode minner fra eplehagen og Tesen i gamle Asker sentrum – ja, da bør du   møte opp lørdag ettermiddag 29.11.

Fri entre på begge konsertene.

 

NY JAZZMAIL

Ukens Jazzmail er nå tilpasset nettbrett og mobil, grunnen er at 70% av de som leser mailene benytter denne plattformen.

Hvis du har et gammelt e-post system eller f.eks. Outlook fra 2007 (som mange har – ikke minst bedrifter) kan mailen se litt rar ut. Anbefaler at du agraderer til siste versjon.

Legg igjen en kommentar