Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

«Reiss på Skinner» med Georg Reiss Kvartett – Torsdag 25.9 kl. 19.30

«Reiss på Skinner» med Georg Reiss Kvartett

Klart til avgang for fartsfylt swingjazz med fare for hyppige avsporinger. Alltid foran rutetabellen.

Kvartetten med Georg Reiss på treblås, David Skinner på piano, Stig Hvalryg bass ogMarcus Lewin på trommer. Togreisen starter på Lancelot 19.30 på Asker Jernbanestasjon

Vær miljøvennlig: Reiss på Skinner!

TegningGeorg Reiss er en av Norges ledende klarinettister, og har også et navn i Europa, særlig innen tradisjonell jazz (Magnolia Jazzband og Ophelia Orchestra) og ulike typer folkemusikk (Streif og Gjertruds Sigøynerorkester). I sin kvartett spiller han swingjazz ala Benny Goodman, altsax-blues med referanser til mestere som Lou Donaldson og Hank Crawford, svenske folketoner, jødisk musikk og mye mer.
Georg er en musikalsk kameleon. Han er klassisk utdannet fra Norges musikkhøgskole (Oslo) og Guildhall School of Music (London). Med høyt utviklet musikalitet og stilsans, har han en unik evne til å tilpasse seg enhver musikalsk assosiasjon på tvers av landegrenser og kulturer. Det er i det hele lettere å si noe om hva Georg ikke gjør. Han kan f. eks. ikke beskyldes for å bruke opp pengene sine hos frisøren… Georgs musikalske arbeidsfelt spenner over et bredt spekter, med stadig søken etter nye uttrykk. Ved siden av å være fast medlem av en håndfull kjente band, har han brukt sine lune lederegenskaper og talenter som komponist, arrangør, produsent og utøver i flere teaterproduksjoner, samt en mengde plateinnspillinger innen forskjellige sjangre.

Fri Entrè

Legg igjen en kommentar