Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

«TOUCH MORE» I KVINTETT FORMAT

touch more bilde til 6 febr 2014«TOUCH MORE» I KVINTETT FORMAT

Torsdag 6.februar 19:30  – Asker Jazz Café Lanclot

Kveldens program trekker seg fra nydelige ballader til hardsvingende komposisjoner. Det blir også ispedd èn og annen historie om sangenes opprinnelse.
Duoen Michael Bloch og Edit Skattør har for anledningen alliert seg med tre toppmusikere som trompetisten Roy Nikolaisen, bassisten Stig Hvalryg og trommerslageren Jakop Filip Janssøn Haunan.

Edit Geri Skattør kommer fra Budapest og har vært profesjonell musiker siden 80-tallet. Hun har sunget profesjonelt i Ungarn, Tyskland og Danmark før hun flyttet til Norge i 1993. Har siden vært en sentral del av jazzmiljøet rundt Asker jazzklubb, og har spilt med musikere som Roy Nicolaisen, Knut Riisnæs, Terje Venås, Håvard Fossum, Stig Hvalryg, Frode Kjekstad m.fl.

Michael Bloch startet sin karriere som jazzpianist allerede som 15-åring, og har vært elev av den legendariske pianisten Einar «Pastor’n» Iversen. Har spilt med flere av de kjente musikerne i det norske jazzmiljøet, som for eksempel Bjørn Johansen, Magni Wentzel, Ole-Jacob Hansen, Espen Rud, Petter Wettre, Håkon Kornstad m.fl.

 

 

Legg igjen en kommentar