Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Vinterjazzuke i Asker – Et snøskred av jazzkonserter

logo-Vinterjazz-2014_uten-bunn_høyopplAsker Jazzklubb arrangerer vinterjazzuke 9.året på rad, en markering blant de fleste skandinaviske jazzklubber for å stenge mørke og kalde vinternetter ute ved å tilby publikum kvalitetsjazz som varmer.

I Vinterjazzuken vil jazzklubber presentere mangfoldet og bredden innen norsk og internasjonal jazzmusikk og skal også være med på å løfte fram lokale musikere.

Denne kollektive markeringen av jazzen skal være en kilde til inspirasjon og entusiasme for våre jazzelskere.

www.vinterjazz.no

SKITTHEGGA SWING

Lørdag 1.februar 14.00 – Asker Jazz Café Lanceot
Det blir skikkelig New Orleans stemning.

Skitthegga Swing spiller det meste innen swingjazz, New Orleansjazz, trad og dixieland med drivende komp, gode solister og stor spilleglede.

Besetningen er tradisjonell «dixieland»: på trommer Dag Henning Sæther, Nils Kristian Pape, klarinett, Runa Kristiane Sæther, trompet, Nils Crewford tuba, Tor Trygve Bauck, trombone, Arnfinn Haavik piano og Kjell Aubert banjo/vokal.

JAZZMESSE I VARDÅSEN KIRKE MED BLENDED HORNS

Søndag 2.februar kl. 11.00 – Vardåsen Kirke

Denne søndagen fylles Vardåsen kirke med jazz. Svingende og fartsfylt, kyrie i blues, meditativt og tankefullt – en blanding av det beste musikk kan gi. Dette vil oppleves som en annerledes messe med ”mye jazz”. Musikken besørges av det lokale bandet ”Blended Horns” bestående av Svein Helge Birkeflet (trombone), Børge Tronrud (sax), Stig Solheim (trompet), Per Øystein Funderud (piano), Harald Skogli (bass) og  Ronny Skjold(trommer).

«TOUCH MORE» I KVINTETT FORMAT

Torsdag 6.februar 19:30  – Asker Jazz Café Lanclot

Kveldens program trekker seg fra nydelige ballader til hardsvingende komposisjoner. Det blir også ispedd èn og annen historie om sangenes opprinnelse.
Duoen Michael Bloch og Edit Skattør har for anledningen alliert seg med tre toppmusikere som trompetisten Roy Nikolaisen, bassisten Stig Hvalryg og trommerslageren Jakop Filip Janssøn Haunan.

Edit Geri Skattør kommer fra Budapest og har vært profesjonell musiker siden 80-tallet. Hun har sunget profesjonelt i Ungarn, Tyskland og Danmark før hun flyttet til Norge i 1993. Har siden vært en sentral del av jazzmiljøet rundt Asker jazzklubb, og har spilt med musikere som Roy Nicolaisen, Knut Riisnæs, Terje Venås, Håvard Fossum, Stig Hvalryg, Frode Kjekstad m.fl.

Michael Bloch startet sin karriere som jazzpianist allerede som 15-åring, og har vært elev av den legendariske pianisten Einar «Pastor’n» Iversen. Har spilt med flere av de kjente musikerne i det norske jazzmiljøet, som for eksempel Bjørn Johansen, Magni Wentzel, Ole-Jacob Hansen, Espen Rud, Petter Wettre, Håkon Kornstad m.fl.

7.FEBRUAR Kl. 19.30 – Asker Jazz Café  – Lancelot

OSLO STORBAND MED KARIN KROG

Oslo Storband under ledelse av Helge Hurum har gjennom sitt samarbeid med skandinaviske storheter som Jesper Thilo, Svante Thuresson, Lars Jansson og Bernt Rosengren skapt magiske øyeblikk på Asker Jazzklubb, Cafe Lancelot.

Det er en glede for oss  å kunne presentere en av våre største jazz personligheter – Karin Krog  – i samspill med et topptrimmet Oslo Storband. Karin Krog har med sitt musikalske uttrykk vært et forbilde for mange jazzvokalister og nyter stor internasjonal anerkjennelse.

Biletter 200/150

 

 

 

PRIME TIME ORCHESTRA – SMASH 2014
8.FEBRUAR Kl. 14.00 – Asker Jazz Café Lancelot

 

PRIME TIME ORCHESTRA møter unge talenter og nye spennende jazzmusikere på Lancelot.

Orkesteret har i mange år plassert unge talenter i bandets rekker, og fører nå tradisjonen videre på 6.året på rad. En ny SMASH 2014 som er en sammenkomst og en smeltedigel mellom det etablerte musikkmiljøet i bandet og unge spennende talenter og nye stjerner på jazz- og rocke himmelen.

 

 

Alle konsertene har fri entrè

Legg igjen en kommentar