Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

EnRoute

Lørdag 29.mai kl. 14.00 – Asker Jazz Café – Lancelot

 EnRoute konsert i Asker

Hei Asker Jazzklubb!

Vi er tre unge musikkstudenter ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Tidlig høst i år (2009) startet vi, gjennom en felles interesse for moderne, swingende og eksentrisk jazzmusikk, et tributeband for å hylle John Scofields, Steve Swallows og Bill Stewarts legendariske live-skive “Enroute”. Da dette prosjektet raskt viste seg å høste musikalske frukter, bestemte vi oss for å satse på å utforske dette materialet i sitt virkelige format; nemlig liveformatet.

Musikken vi ønsker å formidle går fra hardtswingende bebop til sarte ballader, med rock og moderne elementer som fellesnevner. Likevel kan vi ikke presisere nok at det er live denne musikken putrer, syder og koker, og det er nettopp dette formatet vi ønsker å utforske og lære mer av. Det blir mye standard jazz i tillegg.

Trioen består av:
Christian Winther (20) – Ålesund – gitar
Christian M Svendsen (21) – Kongsberg- bass
Joakim “Christian” Heibø (22) – Skien – trommer

For å oppsummere sitere vi fra Scofields uttalelse om platen “Enroute”: “The music on this CD was recorded live and I think that’s the way jazz is played and heard best. Somehow, we rarely get to these places in the studio».

Legg igjen en kommentar