Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Torsdag 9.5.13 19.30 – Himmelfart Jazz med Dag Arnesen Sekstett med Wenche Gausdal

Høsten 2012 ga Wenche og Dag ut CDen «Alegria» med brasiliansk musikk, framført på originalspråket. Den ble særdeles godt mottatt av både presse og publikum! Nå er det Askers tur til å glede seg over dette.

SANGER Wenche Gausdal har foretatt et mangeårig dypdykk i brasiliansk musikk slik vi kjenner den gjennom platene til bl a Ivan Lins, Joao Gilberto, Milton Nascimento og selvsagt Antonio Carlos Jobim Med «Alegria» kaster hun seg ut i det og lager sine versjoner av disses og andres sanger sammen med garvede jazzmusikere fra Bergen samt Brasils gave til norsk musikk, perkusjonisten Celio de Carvalho.

Tangentmann Dag Arnesen, gitarist Ole Thomsen, bassist Sigurd Ulveseth og trommeslager Frank Jakobsen låter som om de skulle ha bosset og sambet sammen med Celio de Carvalho hele livet, og stilsikre Gausdal — på portugisisk — er en fryd for øret. Det aller beste er selvsagt å reise til Brasil når mørketida knyter den kalde sekken over Norge, men kan man ikke dét, vil «Alegria» være en god kilde til lys og varme.

 

Legg igjen en kommentar