Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Torsdag 23.5.13 19.30 – Ski Storband med Frode Kjekstad og Eric Alexsander

 

Foto:Odd Inge Rand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et stjernemøte i Asker mellom tenorsaksofonisten Eric Alexander fra  New York som møter gitarist Frode Kjekstad og Ski Storband

Dette blir en storbandkonsert med fullt trøkk, og musikalsk inspirasjon hentet fra en periode i jazzen hvor navn som Monk, Dizzy, Sonny Stitt, Clifford Brown, Sonny Rollins, Jackie McLean og Joe Henderson har etterlatt tydelige musikalske spor.

Eric Alexander regnes som en av vår tids stilskapere på saksofon. Han er en stor stjerne i USA, men han har også gjestet flere norske jazzklubber og jazzfestivaler. Dette er første gang han spiller med et norsk storband. Ski Storband ledes av Biørn Barlo, bandets musikalske leder gjennom flere år.

Frode Kjekstad Gitarist i verdensklasse.  Frode er en av få i Skandinavia behersker jazzgitar tradisjonen  til Jo Pass,  Wes Montgomrey, Berney Kessel, Herb Ellis, Pat Matino.

Ski Storband kan vise til over 35 år i kontinuerlig drift. Når de nå står på scenen sammen med størrelser som Eric Alexander og Frode Kjekstad, er det en ny bekreftelse på at bandet hører hjemme blant østlandsområdets ledende i sitt format.  Leder Biørn Barlo. Du kan lese mer om Ski Storband på bandets hjemmeside: www.skistorband.no

 

Legg igjen en kommentar