Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Lørdag 13. oktober 2012 kl 14:00 – Prime Time Orchestra møter Robert Nordmark & Isabella Lundgren – Asker Jazzklubb Lancelot

PRIME TIME ORCHESTRA møter ROBERT NORDMARK & ISABELLA LUNDGREN
Lørdag 13. oktober kl  14:00    Lengden på konserten er ca 80 minutter pluss en liten pause.
Denne gangen presenterer vi med den fantastiske sangeren Isabella Lundgren (Stockholm) i møte med den store saksofonisten Robert Nordmark (Stockholm) i Prime Times musikalske rammeverk.
De fleste av arrangementene er skrevet av Prime Time’s leder Mats Halling, og Prime Time Orchestra har også bestilt et helt nytt arrangement med Robert Nordmark for denne konserten.
Sjekk ut lenker:

Robert Nordmark  tenor saxofonist fra Stockholm.    http://www.myspace.com/robertnordmarkquartet

Robert Nordmark och deras grupp Bjærv. Dessa går att höra mer här: The Bjaerv Encounters – Bjaerv
Vokalist Isabella Lundgren fra Stockholm.  http://www.isabellalundgren.com/index.html

Isabella Lundgren er født og oppvokst i Värmland. Allerede som 18 år gammel flyttet hun til New York hvor hun studerte musikk, og deretter gikk det slag i slag med opptredner og plateinnspillinger.

Isabella flyttet tilbake til Sverige , og i dag bor hun i Stockholm.  25. september i år hadde hun release på sitt debutalbum, «It had to be you». Isabella ønsker å skriver og fremfører musikk med hjerte og sjel.

I kompet finner vi på piano OVE ALEXANDER BILLINGTON, på bass HELGE ELLINGSEN, på gitar MARTIN TØLLEFSBØL og på trommer ERIK JØKLING. Så tar vi med at lead trompeteren heter Erik Eilertsen!

For en lørdag dette skal bli!

Legg igjen en kommentar