Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Richard Badendyck med Trio

Torsdag 6. september 12 kl 19:30 – Stjernelag til Asker med klassiske tokninger fra  The American Songbook.

Med sin dype røst, tekniske finslepenhet og utmerkede musikalske formidlingsevne tolker kritikerroste Richard Badendyck denne kvelden en rekke klassikere fra The American Songbook, akkompagnert av piano, kontrabass og saksofon. Vi kan vente oss en intim, nostalgisk, melankolsk og stemningfull aften, hvor en helt spesiell og unik stemme vil stå i fokus.

Badendycks` unike stemme ligner ingenting annet på den norske jazz-scenen, og han er en av få vokalister som bruker stemmen som et aktivt instrument. Dette akkompagnert av sobert pianospill, samt støttende- og utfyllende kontrabass og saxofon (traktert av henholdsvis Stig Hvalryg og Dave Edge).Da Richard Badendyck for drøyt halvannet år siden slapp sitt foreløpige siste album Peace, valgte Dagsavisen i sin anmeldelse overskriften Badendycks Triumf. Utgivelsen havnet på Dagsavisens Topp 10-liste over beste, norske utgivelser dette året, og også Terje Mosnes i Dagbladet ga skiva terningkast fem.

Badendyck har en helt unik stemme i den norske jazz-scenen, og er en av få syngere som bruker stemmen som et aktivt instrument, akkompagnert av piano, kontrabass og saxofon. Med sin dype, melankolske røst, tekniske finslepenhet og sterke innlevelse formidler- og tolker Badendyck en rekke klassikere fra The American Songbook. Vi kan vente oss en intim og stemningfull aften, hvor en helt spesiell stemme og formidlingsevne vil stå i fokus.

Richard Badendyck : Piano og vokal, Stig Hvalryg : Kontrabass og Dave Edge : Saxofon

http://www.myspace.com/richardbadendyck

Richard Badendyck – Thats all

Legg igjen en kommentar