Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Kråkstad Jazzorkester med Andrine Jorsett vokal

Lørdag 15.mai kl. 14.00

Kids in jazz
Kråkstad Jazzorkester har utspring i Improbasen, et landsdekende ressurssenter for alle som er interessert i improvisasjon rettet mot barn og unge. Kjennetegnet er at barna spiller improviserte soloer med rak rygg, og viser forbausende kunnskaper om jazzharmonikk.

Opplevelsen av å se barn helt ned i 10-årsalderen bryte løs på på de mest halsbrekkende klassikerne i jazzrepertoaret, skaper alltid stor begeistring blant publikum.

Resultatene har vakt oppmerksomhet blant de tyngste fagmiljøene i landet. Senteret bruker noen av våre fremste jazzmusikere som gjesteinstruktører, og har dialog med Norsk Jazzforum, Norges Musikkhøgskole, NTNU, Norsk Kulturråd, Norsk Kulturskoleråd m.fl.

Improbasen har vært representert både ved Oslo- og Kongsberg Jazzfestival to år på rad, og de har laget innslag til to TV-program på NRK.

Til Asker kommer bandet med jazzklassikere av Duke Ellington, Clifford Brown, Charlie Parker, Miles Davis m.fl. Vi får også høre dem i samspill med det ti år gamle sangtalentet Andrine Jorsett fra Asker.

.

Legg igjen en kommentar