Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Karin Krog & Morten Gunnar Larsen

Søndag 12.02.2012 kl 19:30 – ”Ragtime in our Time”
To av våre mest anerkjente jazzmusikere har slått seg sammen i en duo!

Historien har mange eksempler på særdeles vellykkede duoer med vokal og piano, og denne kan fort gå inn i historiebøkene på linje med de aller beste. Repertoaret består av originale ragtime-komposisjoner og beslektet nyskrevet materiale. Duoen spiller komposisjoner fra Debussy, Ravel til Duke Ellington og Fats Waller.

Fra scenen forteller de to artistene historier fra jazzens barndom og opp til i dag, og gir publikum en helaften med klassisk jazz.Karin Krog er norsk jazzførstedame. Hun begynte å synge jazz i tenårene og har siden den gang har vært en av norsk jazz største suksesser, både på hjemmebane og internasjonalt.  Morten Gunnar Larsen kjent fra Ophelia Ragtime Orchestra og Magnolia Jazzband er en av verdens ledende ragtime-pianister og tilfører den eldste jazzen ny energi med influenser fra karibisk og søramerikansk musikk.

Karin Krog og Morten Gunnar Larsen har funnet tonen i skjæringspunktet mellom den gamle musikken og videreføringen av den musikalske arven frem til vår tid. Denne våren står de sammen på scenen her i Asker og gir publikum en innføring i den eldste jazzens vei – Ragtime in Our Time

Billetter 250,- Asker Jazzklubb pris 190,-

.

.

 

Legg igjen en kommentar