Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

ANDRES THOR TRIO feat. KATHARINA KOCKUM

Torsdag 09.02.2012 kl 19:30 – Andres Thor Trio med Katharina Kockum

Musikken er melodibasert og solid swingmusikk, og med repertoiret fra the american songbook… med kjente jazztemaer og ballader. Og med Katharina i front så blir det også en del svensk jazz klassikere i best Monica Zetterlund stil. Så her er det bare og glede sig!

Katharina Frogner Kockum – vokal, Andres Thor Gunnlaugsson (ISLAND) – gitar, Bjørn Olufsen  – trommer og Andreas Dreier – kontrabass

.ANDRES THOR GUNNLAUGSSON (Island)

På Island er Andres kjent som en alsidig og sympatisk gitarrist. Og gjennem hans elegante gitarspil så har han spilt alt fra Country til Islandsk folkemusikk. Men det er først og fremst swingmusikk som har tiltalt Andres. Og det er netop cool/jazz/swingmusikk som er kjennetegnet på hans to plater: «New Day» 2006 & «Blik» 2009. I Asker har vi mødt Andres flere gange gennem bandet STEW i samarbeide med bassisten Andreas Dreier.

Katharina har, gjennom sitt klare og direkte uttrykk, blitt en attraktiv solist og utøver innenfor ulike vokale uttrykksformer som opera, kirkemusikk og romansekunst. Hun har arbeidet med en rekke betydelige musikere og dirigenter. Katharina er også en aktiv formidler og komponist innenfor vise- og folkemusikksjangerne og har spillt med jazzpianisten Nils Lindberg.

Fri entré

 

.

 

Legg igjen en kommentar