Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Blended Horns «Akustisk Mainstream»

A Tribute to Erik Amundsen med Blended Horns

Foto: Tordis Ødbehr

Torsdag den 19.01.2012 kl 19:30 – Sekstetten Blended Horns representerer, som navnet antyder, mye godt på en gang. Repertoaret har de lånt fra jazzlegender som Duke Ellington og Charlie Parker, Tad Dameron og Thelonius Monk, Michelle LeGrand, Horace Silver, Thad Jones og Abdullah Ibrahim. Men det mest spesielle med dette ensemblet er de unike arrangementene til Norges store basshøvding, Erik Amundsen. Etter at et hjerneslag  satte han ut av spill for noen år siden, har han lånt nøkkelen til skattkisten sin og latt dem fråtse fritt i alt han komponerte og arrangerte for sin egen sekstett. Kledd i Erik Amundsens harmonier er det all grunn til å spille gamle sanger om igjen.
Børge Tronrud på saksofon og sang, Per Øystein Funderud piano, Ronny Skjold trommer, Svein Helge Birkeflet trombone Stig Solheim trompet og flygelhorn og Harald Skogli bass.
Merkelappene som er hengt på bandet spenner fra «akustisk mainstream» via «standardjazz», «sen swing», og «tidlig bop» til «silkejazz». Helt greit for oss, alt sammen. Vi er jo Blended Horns!

Legg igjen en kommentar