Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Blended Horns- Mye musikk for pengene

Mye musikk og stemning for pengene! 

Sekstetten Blended Horns representerer, som navnet antyder, mye godt på en gang. Repertoaret har vi lånt fra jazzlegender som Duke Ellington og Charlie Parker, Tad Dameron og Thelonius Monk, Michelle LeGrand, Horace Silver, Thad Jones og Abdullah Ibrahim. Men det mest spesielle med dette ensemblet er de unike arrangementene til Norges store basshøvding, Erik Amundsen. Etter at et hjerneslag  satte han ut av spill for noen år siden, har han lånt oss nøkkelen til skattkisten sin og latt oss fråtse fritt i alt han komponerte og arrangerte for sin egen sekstett. Kledd i Erik Amundsens harmonier er det all grunn til å spille gamle sanger om igjen.

Medlemmene i  Blended Horns er Asker Jazzklubbs grunnlegger og ustoppelige formann Harald Skogli på bass og klubbens like ustoppelig munnrappe  konferansier Børge Tronrud på saksofon og sang. Tangentene betjenes av Per Øystein Funderud, Ronny Skjold trakterer trommene, Svein Helge Birkeflet sin basun og Stig Solheim trompet og flygelhorn.

Merkelappene som er hengt på oss spenner fra «akustisk mainstream» via «standardjazz», «sen swing», og «tidlig bop» til «silkejazz». Helt greit for oss, alt sammen. Vi er jo Blended Horns!

Som en homage til Erik Amundsen og et visittkort for oss selv spilte vi rett før jul 2011 inn en promo-cd. Skulle du ha lyst til å høre hva vi står for med egne ører, sender vi deg gjerne et eksemplar.

 

Med hilsen

BLENDED HORNS
Svei Helge Birkeflet
Mobil: 907 97 946
e-post: s.h.birkeflet@ub.uio.no

 

Noen presse linker:

Her kan du høre Blended Horns spiller Erik Amundsen arrangementer.

04 It could Happen to you,

05 Bare Vi To

Hør en 60 sek lydfil med 4 kutt av  Our Delighet, Well you needn´t, Emily og Pointiana. Med Erik Amundsen sekstett: Combined

Blended spiller alle disse arrene.

 

 

 

Legg igjen en kommentar