Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jamsession i Kulturuken

Lørdag 7.mai  2011 Kl.14.00          Jamsession – Asker Jazz Cafe – Lancelot   – Fri entré

Jamsession
Ta med instrumentet og gjør klar for en cool ettermiddag med musikk og moro. Jamsession under ledelse av Andreas Dreier på bass.  Bjørn Vidar Solli, Gitar og Jakop Pilip Janssønn Hauan på trommer.
Blåsere, Strykere, Sangere, Bandfolk… barn og voksne… begynnere og øvede… kort sagt alle som har lyst på bli med til å spille, synge, lære nye sanger eller bare høre på. Så invitere Asker jazzklubb hermed til koselig musikalsk ettermiddag. Alle nivåer er velkommen.
.
.
.
.
.

Lørdag 7.mai fra 22.30          Duoen ”Touch” Akutten Vin og Tapasbar – fri entré

Edit Geri Skattør – vokal
Michael Bloch – piano
En stemningsfull musikalsk reise gjennom film- og populærmusikkens verden.

De spiller evergreens, filmslagere og klassiske poplåter.

Edit Geri Skattør kommer fra Budapest og har vært profesjonell musiker siden 80-tallet. Hun har sunget profesjonelt i Ungarn, Tyskland og Danmark før hun flyttet til Norge i 1993.  Har siden vært en sentral del av jazzmiljøet rundt Asker jazzklubb, og har spilt med musikere som Roy Nicolaisen, Knut Riisnæs, Terje Venaas, Håvard Fossum, Stig Hvalryg, Frode Kjekstad m.fl.

Michael Bloch startet sin karriere som jazzpianist allerede som 15-åring, og har vært elev av den legendariske pianisten Einar «Pastor’n» Iversen. Har spilt med flere av de kjente musikerne i det norske jazzmiljøet, som for eksempel Bjørn Johansen, Magni Wentzel, Ole-Jacob Hansen, Espen Rud, Petter Wettre, Håkon Kornstad m.fl.

Legg igjen en kommentar