Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

ELLINGTONES

Torsdag 8.april – Asker Jazz Cafe kl.19.30

Sakset fra bandets nettside:

Ellingtones repertoar er satt sammen fra forskjellige perioder i Duke Elligtones karriere. Ellingtones har en utadvendt spillestil , som begeistrer publikum.Bandet har spilt på jazzklubber og andre steder i Norge. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en stemningsfull kveld med  Duke Ellingtones.

ELLINGTONES består av :

Tony Boye Ascanio – trombone,vokal

Musiker med stor interesse for jazz . Spilt i mange år i flere byer og landsdeler i Norge.Medvirket i Jan Garbareks bestillingsverk til Foreningen norske jazz-musikeres 25-års jubileum med konsert og radio-opptak i NRK. Har også samarbeidet over flere år i band med trommeslageren Ole Jacob Hansen.

Rune Andreas Nicolaysen – tenorsaxofon

Erfaren musiker med stor spennvidde i forskjellige jazz-stiler.Stor inspirasjon og interesse for  Dexter Gordon og hans spillestil. Spellemannsprisvinner med Oslo Groove Company i 1990. Fikk sin start som musiker i Oslo med bandet Winds Hot and Cool på klubben Jazz-Alive  og  senere aktiv i Stein Eide Band.

Helge Flatland – Piano

Allsidig pianist med flere års erfaring som musiker i Oslo .Født og oppvokst i Sauland, Telemark.

Utdannelse fra rytmisk musikkavdeling ved  Agder  Musikkonservatorium  i  Kristiansand. Studert med Egil Kapstad. Spillestilen hans veksler fra det lyriske til det virtuost utadvendte, noe som kler  Duke Ellingtons låter på en fin måte.

Kristen Svendsen kontrabass

Kommer opprinnelig fra Kristiansand, og ble kjent igjennom musikkmiljøet på Club 7 i Oslo. Band fra denne tiden er Conception med musiker Sigurd Køhn, gitarist Paul Weeden og bandet Kråbøl med Espen Rud. Utdannet på kontrabass fra Norges Musikkhøgskole . Spiller også i symfoniorkester, og har spilt med Den Norske Operas orkester.

Tom Olstad – Trommer

Tom Olstad er trommeslager med lang fartstid fra den norske jazzscenen .

Ga i 2007 ut plateutgivelsen Changes for Mingus med bandet Changes .  Har kompet sangere som Laila Dalseth og Karin Krog ved flere anledninger , og på flere store Jazzfestivaler ute i verden. Samarbeidet med flere store amerikanske jazzmusikere som saxofonistene James Moody , Scott Hamilton og trombonisten Urbie Green .   Erfaring også fra teater og musicaloppsetninger som West Side story og A Chorus Line .

www,ellingtones.no

Legg igjen en kommentar