Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Kåre Garnes Trio

Asker Jazzklubb Lancelot
Lørdag 19 Mars 2011 kl 14:00
Kåre Garnes Trio

Kåre Garnes Trio:       Kåre Garnes har vært aktiv på den norske jazzscene siden -70tallet. Han har spilt på festivaler i inn og utland, og vært etterspurt som bassist for utlandske solister, spiller nå med bl.a. Vidar Johansen Kvartett, Laila Dalseth, Changes for Mingus.

Svein Christiansen   er en nestor blant norske trommeslagere, foruten å være en av norges mest etterspurte studiomusikere, slagverker i Kringkastingsorkesteret,også utstrakt virksomhet som jazzmusiker, turneer, festivaler med bl.a. Terje Rypdal, Svein Finnerud Trio, Out to Lunch, Lonly Woman ( ledet av bassisten Tine Asmundsen)

Jazzgitaristen, komponist/arrangøren og orkesterlederen Håkon Storm-Mathisen har i en årrekke vært en sentral skikkelse innenfor den moderne jazzen i Oslo. Han er også en nyskapende komponist for bl.a. storband, og har gjennomført prosjekter med en rekke av norges beste band og solister. Som komponist er han kjent for sin bruk av avanserte rytmiske strukturer, og tydelig påvirkning fra rock og annen samtidsmusikk. Til daglig underviser han ved Norges Musikkhøgskole.

Trioens repetoar tar utgangspunkt i jazzens standarlåter.

Legg igjen en kommentar