Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Desember 2023

Lørdag 2.12 kl. 14.00

DOMPAPP-JAZZ
MED ELISABETH & HERRENE

Elisabeth & Herrene swinger julen inn med stemningsfull lunchjazz som passer like godt til ribbe som til lutefisk.

Donald Trumps favoritter forenes med norsk dompappjazz. Det er plass til alle i juleneket.

Elisabeth Rasch: sang Børge Tronrud: sax og sang Harald Skogli: keyboard

 

Torsdag 7.12 kl. 19.30

JuleJazz med Natalie Aldema Sekstett

Natalie Aldema – vokal, Jakob Eri Myhre – Trompet, Arnfinn Gursli Langsæter – Saxofon, Lorenzo Nardocci – piano, Rodrigo Villagra – bass  og Jarle Vespestad – trommer

Lørdag 9.12 kl. 14.00
Majen Politi storband med
Majken Christiansen

Majken Christiansen trenger antagelig ikke en nærmere presentasjon for Askers jazzpublikum. Fantastisk jazzdiva og entertainer, som har sunget med et utall av norske band, storband og internasjonale musikere. Majken er en travel dame for tiden, og vi er veldig glade for at hun tar seg tid til å synge med oss foran Askers jazzentusiaster. Det blir garantert julestemning med Majken!

Oslo Politiorkesters Storband har lange tradisjoner, og har sitt utspring som navnet sier, i Oslo Politiorkester. På 1980 og -90-tallet spilte storbandet under EM og VM i sports-dans en rekke ganger, samt EM i rullestol-dans. Bildet er fra en LP som ble utgitt i 1984, «Politiet På Sporet». Storbandet er nå for tiden prosjektbasert, og blir satt sammen av medlemmer i orkesteret når det er et spilleoppdrag i sikte. I tillegg er vi så heldige å ha med oss garvede karer i kompet, Dag Einar Aasen på bass, Jon-Sverre Berg på piano og Morten Jensen på trommesett. Musikalsk leder er Ståle Abrahamsen.

 

Torsdag 14.12 kl. 19.30

Vebjørn Mamen: Swingin’ Christmas

 

Vebjørn Mamen fra Asker er vokalist med utdanning fra Jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og mest kjent som vokalist i bandet Swing’it som har etablert seg som en av Norges og Europas mest suksessfulle tradjazz-band.

Petter Dalane er født i Bergen og er pianist i prosjekter som Cosmic Swing Orchestra, Get Your Goat og Petter Dalane Trio, og hans nyeste band Petter Dalane kvintett. Han er utdannet med en mastergrad ved Jazzlinja ved NTNU Trondheim, og initiativtaker av Petter Jazzjam som er en viktig del av Trondheims jazzmiljø.

Eskild Okkenhaug på bass er bosatt i Oslo, og utdannet ved Jazzlinja NTNU i Trondheim. Han er bassist i jazztrioen We Take Requests som bl. a. har spilt konserter på Olavshallen med gjesteartister som gitaristen Ulf Wakenius og amerikanske trompetisten/vokalisten Benny Benack III, og også bandleder i egne prosjekter som Eskild Okkenhaug Sekstett.

Frederik Villmow er født i Køln, Tyskland, og utdannet med en mastergrad fra Jazzlinja i Trondheim. Han har turnert internasjonalt og spilt konserter i bl.a. Skandinavia, Tyskland, Nederland, England, Irland, Island, Finland, Esland, Kuwait, og De forente arabiske emirater. I tillegg samarbeider han regelmessig med noen av landets fremste jazzmusikere som bl. a. Vigleik Storaas, Cecilie Grundt, Bjørn Vidar Solli, og John Pål Inderberg.

Til denne konserten presenterer bandet et program bestående av Julelåter i jazzdrakt. Hjertelig velkommen til Vebjørn Mamen’s Swingin’ Christmas på Asker jazzklubb.

Vebjørn Mamen – vokal Petter Dalane – piano
Eskild Okkenhaug – bass Frederik Villmow – trommer

 

Løredag 16.12 14.00 – Lancelot

Asker Storband med Julie Dahle Aagård

 

Det blir ingen jul uten Asker Storband og Julie Dahle Aagård på Lancelot.

Ta en pause fra juleshoppingen og kom innom. Asker Storband garanterer julestemning!

I år får de også selskap av trompetisten Erik Eilertsen, som vil lede bandet.

 

Det blir i år som i fjor to konserter for sikre plass og julestemning for alle! Konsert kl. 14.00 og kl. 16.30.

For å være sikker på å få sitteplass, husk å bestille bord på 66 78 54 88!

Pris kr. 200/180. Billett betales ved inngangen.