Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 22

 Torsdag 1.juni kl. 19.30 – Lancelot

Løs snipp

Reidar Myhre på Saksofon er mann med en lang musikerkarriere bak seg. The Gamblers på 60-tallet, Reidar Myhres Orkester, Arman Sumpe Dur Express/Popol Vuh. Han har jobbet med utallige band og samarbeidet med artister fra hele verden. Reidar spiller alt fra sopran til baryton saksofon, og er et oppkomme av gode musikerhistorier

Philip Kruse på Trompet, Flygelhorn og vokal. Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt sentrale verv i bransjens organisasjoner. Freddy Hoel-Nilsen er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en lang profesjonell karriere, og imponerer alltid med sitt virtuose og svingende spill. Bjørn Kruse på Bass. Fra 1972 var Bjørn lenge aktiv som jazzmusiker (saxofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker). Han er nå professor emeritus i komposisjon ved Norges musikkhøgskole. Rune Tollefsen på Slagverk opptrådte med flere topporkestre på 70 og 80 tallet. En rutinert og populær musiker som fremdeles spiller i mange band.

Musikkstilen tar utgangspunkt i den lyttervennlige vestkystjazzen, men musikalske krumspring og improviserte innfall i samspill med publikum er ikke til å unngå. Kveldens konsert vil ha et spesielt fokus på komponisten Henry Mancini.

Velkommen til en uhøytidelig stund med Løs Snipp!

 

 

Fredag 2,juni  20.30 – Lancelot

Gitarist og vokalist Lars Wagle med band

Gitarist og vokalist Lars Wagle har vært aktiv musiker siden 70-tallet.

Høsten 2010 ga han ut sitt første album,” Keep On Walking” som inneholder 11 selvskrevne låter. Innspillingen ble gjort i Irland sammen med gitarlegenden Henry McCullough og hans band. Henry McCullough er bl.a. kjent fra Paul McCartneys Wings og Joe Cocker Grease Band.

Her er et utdrag av omtalen fra Nordic Records i forbindelse med utgivelsen av debutplaten:
”Wagles musikalske uttrykk blir sammenlignet med og betegnet som en krysning av Mark Knopfler og Joe Cocker. I landskapet mellom rock og blues, trygt akkompagnert av Wagles stødige hånd på gitar, serveres elleve sterke sanger og en stilart som må sies å være en mangelvare i artist-Norge. ” Keep On Walking” er i hovedsak influert av amerikanske låtskrivertradisjoner og inneholder et friskt, modent lydbilde. Wagles karakteristiske stemme underbygger albumets jordnære og melodiøse grunntoner.”

Lars Wagle har i etterkant gitt ut albumet” On the track” i tillegg til noen singler. Dette er også eget materiale og er tilgjengelig på alle streaming-plattformer. Wagle, har holdt jevnlig konserter siden 2010 og stiller med erfarne musikere. Det vil bli presentert et bredt utvalg av Wagles låter samt noen cover låter.

Jon Dag Skagmo, Hammondorgel.

Bjørn Jacobsen, Bass og vokal.

Petter Johansen, Trommer og vokal.

Lars Wagle: gitar og vokal.

Billetter  200,-

 

Lørdag 3.6 kl. 14.00  – Lancelot –

Villa Cortado

 

Villa Cortado byr på varierte musikalske øyeblikk med varme og formidlingsglede.

REPERTOARET SPENNER fra nordnorske og svenske viser til pop, jazz og bossanova. De opptrer på eventer, kunstutstillinger og private tilstelninger foruten egne konserter. I september gjestet de Vinterlysfestivalen ved Nordland teater og ble så snart de gikk av scenen invitert tilbake neste år for å gjenta suksessen.

Villa Cortado består av Allister Kindingstad og Turid Rivertz Vatne på vokal, Brynjar Bøe på gitar og Jørgen Hals Todalshaug på bass.