Kardamilie Internasjonal Jazz Festival 2023

Alt klart for den niende Kardamili International Jazz Festival på Peloponnes i Hellas

 

For niende gang kan Sarpsborg Jazzklubb med sine samarbeidspartnere New Orleans Workshop, Asker Jazzklubb,  og View Travel ønske velkommen til Kardamili International Jazz Festival og årets dato er 19.-28. mai.  Festivalen arrangeres i den lille sjarmerende landsbyen Kardamili (400 innbyggere) som befinner seg i området Mani, 5 mil sør for Kalamata, hovedstaden og den største byen i regionen Messinia på Peloponnes.

Stor eksport av Norske musikere til Hellas med et stort internasjonalt publikum.

44 norske musikere og vokalister står på plakaten under årets festival i tillegg til band og musikere fra Hellas, USA, Scotland, Sverige, Tyskland, Østerrike og England. Over 120 musikere deltar på festivalen fordelt på 76 arrangementer på 32 ulike spillesteder.

Fra Norge setter Apollo opp et eget festivalfly  21. mai til Kalamata, og  i tillegg kommer det ca 150 stk fra Norge som reiser via Athen. Men festivalen er internasjonal med mange publikummere hovedsakelig fra England, Tyskland, Nederland, Frankrike, USA, Østerrike, Sverige og hovedtyngden kommer selvsagt fra Hellas.  Mange tilreisende grekere fra hele Hellas kommer, og festivalen har fått god presse i de fremste mediene, TV, radio, aviser og ikke minst mange forskjellige nettsteder i Hellas.  Besøket på festivalen de siste åra har ligget på ca. 12.000.

 

I år vil den Norske Ambassaden i Hellas nok en gang være til stede i Benaki Museum/The Leigh Fermor House. Denne gang på konserten med Marlen Tjøsvoll trio.

Man finner mange innslag på u-tube fra tidligere festivaler. Søk på Kardamili

© Asker Jazzklubb