Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 15

Torsdag 13.april kl. 19.30 – Lancelot

Standard Time med Lars Frank

Lars Frank er en internasjonal ettertraktet klarinettist og saksofonist utdannet ved jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole.

Lars spiler i band som Jazzin Babies, Ytre Suløens Jass Ensemble, egne prosjekter og flere prosjekter sammen med pianisten David Skinner. De siste årene han også vært solist på flere internasjonale festivaler og ble i 2016 tildelt den Japanske prisen Kobe Jazz Street Award.

I tillegg kommer Asker Jazzklubb -jazz vert Yo Miyata til så synge et par låter fra den Amerikanske sangboka i hvert sett. Gled dere.

Lars Frank sax

Martin Gjerde piano

Andreas Dreier Bass

Frederik Villmow trommer

Gjeste vokalist Yo Miyata

 

 

 Lørdag 15.april kl. 14.00  –  Lancelot

Odellon Jazz-trio + 1 med Dagfinn Andersen

Med røtter og utdanning innom klassisk musikk og en mannsalder i kulturskolens tjeneste ønsket de å utforske den amerikanske jazztradisjonen. Inspirert av Porter, Gershwin og Hammerstein dukket de ned i den amerikanske sangboka og Odellon jazz-trio var et faktum. Her blir det en god blanding av up-tempo swing, stillferdige ballader og tradisjonsmusikk.

Dagfinn Andersen – Sang, Andreas Olsson – Saxofon, Odd Andersen – Piano, Kjell Magne Andersen – Bass og Svein Stensaker – Trommer

Dagfinn Andersen er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Operahøgskolen i Oslo. Som operasanger har han stått på de fleste operascener i Norge med roller som bla. Don Giovanni, Mandarin (Turandot) og Silvio (Pagliacci).
Nå har han endelig plukket opp mikrofonen og med sin fantastiske stemme, Frank Sinatras rikholdige repertoar og Odellon Jazz-trio er det duket for en musikalsk reise med raske swinglåter og avslappende ballader.

Kommende konserter


Torsdag 20.    SwingCompagniet med Randi Gunhildstad – Lancelot
Lørdag 22       Five Shades of Sax – Lancelot
Lørdag 22       Tre Turister med Jazz på Norsk i Kongsvinger ELG ELG
Tirsdag 25      Jazz for Det Grå Gull i med Elisabeth Rach og Herrene – Fyrstikken Heggedal
Torsdag 27     Reidar Myhres Primaband – Lancelot
Lørdag 29      Ingunn Vold Trio – Lancelot

 

TOG: Asker – Kongsvinger
Lørdag 22.4 – kl.14.00 – Jazzkonsert på ELG ELG i Kongsvinger
Kl. 13.39 Asker Stasjon – Kongsvinger kl. 13.22

 

 

 

BILLETTER SELGES I DØRA, ELLER PÅ:

www.tikko.com

For å være sikker på sitteplass på Lancelot, kan du ringe tlf 66 78 54 88

Tilbud: Medlemskap i Asker Jazzklubb 2023: kr. 450 til konto 0539.57.02116 eller til Vipps 73423 eller kjøp medlemskapet samtid med billettkjøpet. Du får rabatt på billetter, mat og drikke.

STØTT KLUBBEN VIA NORSK TIPPING under grasrotgiver, og Asker Jazzklubb vil  motta inntil 7% av spillerinnsatsen. Gjennom Grasrotandelen fordeler Norsk Tippings kunder store beløp til lokale klubber og foreninger. Du bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av innsatsen.

Oppgi Asker Jazzklubb som Grasrotmottaker og støtt levende musikk!  

Legg igjen en kommentar