Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 10

Torsdag  9.3 kl. 19.30    Lancelot

Poinciana

Denne kvartetten, Poinciana, bestående av John Pål Inderberg, Bjørn Vidar Solli, Andreas Dreier og Frederik Villmow spiller egne komposisjoner samt

noen utvalgte låter fra repertoaret til en av jazzhistoriens mest betydningsfulle pianister, Ahmad Jamal. Ahmad Jamal har satt viktige impulser i jazzhistorien med sin unik og elegant spillestil som er preget av svingende rytmer og vakre melodier. Kvartetten `Poinciana´ tar for seg Jamals repertoar, og presenterer musikken i sin egen stil.

John Pål Inderberg er kjent som en av landets fremste jazzmusikere. John Pål har medvirket på en lang rekke plateinnspillinger blant annet med hans egen trio, og i samarbeid med Lee Konitz, Warne Marsh, Chet Baker, Bjørn Alterhaug, Henning Sommerø, Jan Erik Vold, og Trondheim Jazzorkester og  Chick Corea.

Bjørn Vidar Solli har for lengst etablert seg som en av Norges fremste jazzgitarister. Solli har bodd fem år i New York, der han har samarbeidet med noen av verdens fremste jazzmusikere og er en etterspurt musiker både i Norge og internasjonalt. Bassisten Andreas Dreier er kjent fra band som Rubber Soul Quartet, ASTRA Quartet, og Prime Time Orchestra. Han har tidligere gitt ut to album i eget navn sammen med Bjørn Vidar Solli der han valgte Ahmad Jamal som inspirasjonskilde, utgitt på Losen Records. Trommeslager Frederik Villmow er født i Köln, utdannet ved Jazzlinja ved NTNU Trondheim, og er bosatt i Oslo. Han har de siste årene samarbeidet med en rekke internasjonale musikere som Tomas Franck, Carl Winther, Vanisha Gould, Mats Holmquist Big Band, og noen av landets fremste jazzmusikere som bl. a. Vigleik Storaas, Olga Konkova, Cecilie Grundt, Felix Peikli, og John Pål Inderberg. Denne turnéen er støttet av Kulturrådet og Norsk Jazzforum.

Velkommen til konserten med `Poinciana´ ft. Inderberg/Solli/Dreier/Villmow
200/150

 

 

Fredag 10.3 kl. 20.00    Lancelot

Asker og Føyka Storband med Tarjei Grimsby og Christer Berntzen

Christer Berntzen dukket opp på en øvelse med Føyka storband i 2018 og det var kjærlighet fra første tone. Christer er musiker, organist, komponist og arrangør og har ved flere anledninger sunget med bandet. På Lancelot spiller Føyka Storband og Christer et knippe av varierte låter fra Harry Connick til Gino Vanelli og da følger også med en fin tur innom New Orleans. Bandets musikalske leder er Magnus Malmedal.

Asker Storband har for anledningen Tarjei Grimsby med som gjestedirigent og solist. Han har med seg flere utfordringer til bandets eminente trombonegruppe bestående av Steffen Stokkland, Geir Gaarder, Martin Alfsen og Øivind Westby. Dette gleder vi oss til. Det blir for øvrig god variert storbandmusikk som garantert vil løfte taket på Lancelot.

Velkommen!       Billettpris 200,- / 180,-

 

 

 

Lørdag  11.3 kl. 14.00    Lancelot

Club 3 med Vokalisten Marianne Ligaard Eriksen

Club 3 er en trio i Easy Listening Jazzsegmentet.  Lett tilgjengelig musikk som «Swinger» mellom standardlåter og Bossa. Club 3 har fokus på samspill mellom Vokal , Gitar og Kontrabass

Hva Ønsker Club 3 ?

Club 3 ønsker å skape en lett og hyggelig atmosfære på sine kafekonserter, og vil presentere et knippe fantastiske melodier fra innspillinger med artister som :  Julie London,  Anita O`Day, Monica Z,  Stacy Kent, Marie Bergmann, Eliane Elias & Diana Krall for å nevne noen.

Marianne har tidligere jobbet som korist for diverse nasjonale og internasjonale artister i Waterfall Studio. Hun har deltatt i MGP.

Hennes hjerte har hele tiden ligget i Jazzen. Marianne jobber nå som lærer, dirigent og korist og synger fast med bl.a. Sørum Storband.  Musikere: Sverre Handstad  gitar og Helge Ellingsen kontrabass.   150/100

 

Kommende konserter

Torsdag 16.mars    Trisia Bouttè med Tre Turister

Fredag 17.mars      Elvis-konsert (Utsolgt!)

Lørdag 18.mars      Bærum Big Band med Majken Christiansen og Lise-Lene Eriksen

Søndag 19.mars       Trisia Bouttè – Kirkekonsert Heggedal

Lørdag 18. mars       Bærum Big Band Tribute to Beth Midler

Torsdag 23.mars      Live Sings Sassy – kvartett

Lørdag 25.mars         Pokerskinn   sekstett

Tirsdag 28. mars        Jazzkonsert for «Det Grå gull» i Fyrstikken Heggedal

Torsdag 30.mars      Edit Skattør  med Springtime Connection   

 

BILLETTER SELGES I DØRA, ELLER PÅ:

www.tikko.com

For å være sikker på sitteplass på Lancelot, kan du ringe tlf 66 78 54 88

Tilbud: Medlemskap i Asker Jazzklubb 2023: kr. 450 til konto 0539.57.02116 eller til Vipps 73423 eller kjøp medlemskapet samtid med billettkjøpet. Du får rabatt på billetter, mat og drikke.

STØTT KLUBBEN VIA NORSK TIPPING under grasrotgiver, og Asker Jazzklubb vil  motta inntil 7% av spillerinnsatsen. Gjennom Grasrotandelen fordeler Norsk Tippings kunder store beløp til lokale klubber og foreninger. Du bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av innsatsen.

Oppgi Asker Jazzklubb som Grasrotmottaker og støtt levende musikk!  

Legg igjen en kommentar