Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Asker Jazzklubbs Hederspris 2022

ASKER JAZZKLUBBS HEDERSPRIS 2022
Jan Inge Melsæter

Foto: Knut Førsund

I Askers jazzmiljø er det tett mellom hedersmenn og -kvinner. Noen gjør en stor innsats for å holde klubben oppe og gå. Andre bidrar med musikalsk innhold. Ikke minst er personalet på Lancelot miljøskapere som gir gjestene varm velkomst, herlige kommentarer og god mat med nogo attåt.

Men ingen jazzklubb hadde overlevd så lenge som Asker Jazzklubb uten artister som bidrar musikalsk og skaper meningsfullt innhold.

I kveld skal vi hedre en raus og lojal musiker som er et utpreget ja-menneske. Han er profesjonell til fingerspissene og totalt ujålete. Han er opptatt av å formidle god musikk – enten det er i en jazzparade, sammen med amatører eller på scenen i sammenheng med profesjonelle kunstnere.

Hedersprisen går til en person med over 60 år lang musikalsk karriere bak seg. Vi snakker om en vandrende og musiserende historiebok. Han er minst like vital i dag som han var som 18-åring. Han opptrer rundt omkring i hele verden og har stått på scenen på denne klubben utallige ganger og gledet publikum med sang og spill. Prisvinneren er opptatt av rekruttering, og det er ikke få unge musikanter han har tatt med seg i egne orkestre og latt dem skinne og bli inspirert til å gjøre egen karriere. Når han ikke opptrer, tar han gjerne rollen som interessert og deltakende publikummer.

Så kan dere google resten!

Korinstruktør, vokalist, komponist, arrangør og trombonist – fremfor alt – en ekte hedersmann fra Romsdalen:

Gratulerer med hederspris, Jan Inge Melsæter!

Legg igjen en kommentar