Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 37

Torsdag 15.september 19.30 – Lancelot 150/100

Gyldenløve Brygge

Gyldenløwe Brygge kommer fra Drammen og spiller New Orleans jazz. Gutta i bandet utøver stor spilleglede og med litt anekdoter om de forskjellige låtene, skaper de en fin kontakt med publikum. Årlig turnerer de i Spania og ikke minst på norske jazzklubber. Alle steder ønskes orkesteret velkommen tilbake.

På bildet fra venstre:

Steinar Hannevig klarinett/sax/gitar/bass. Steinar startet med dansemusikk i 1963 og spilte i Gardemusikken i 1967. Han har også vært president i Norges Musikkorps Forbund.

Bjørn Skjelbred trompet/flügelhorn som tar de høyeste tonene. Spiller også i Drammen Symfoniorkester.

Roger Frostad piano/vokal. Som tangentmann hadde Roger sitt eget enmannsorkester i nærmere 15 år. Har også spilt dansemusikk i «Spotlights» med Runar, Steinar H og Erik.

Erik Fingalsen trommer, som han spiller på både her og i Drammen Symfoniorkester. Erik begynte på trommer sammen med Jonas Fjeld på 60-tallet, og spilte i Gardemusikkens Storband i 1974.

Runar Gustavsen banjo/gitar/bass/vokal. Startet sammen med Steinar H. i 1963 og har dermed mer enn 55 års erfaring med strenger i alle fasonger. Han spiller også tenorsax og klarinett.

Jan-Eirik Eide Hansen tuba. Har spilt tuba i 40 år og som bergenser er han en ivrig brassband-utøver. Tar hånd om orkesterets steady tempo.

Arne Opsahl trombone/vokal, er nyeste tilskudd i orkesteret. Arne har spilt i både Asker og Drammen Symfoniorkester samt funkbandet «Sad & Crazy» og Gamle Sandvika Storband. I sine «tidlige år» satt han også i Club7-Storbandet.

 

 

Lørdag 17.september kl. 14.00  –  150/100

Undecided Jazzband 

Solveig Borgen  Vokal,Stein Mathisen  trommer, Yngvar Ravneng  bass, Kjell Martinsen – piano, Terje Dyrud  gitar og Egil Aarum – trompet

Legg igjen en kommentar