Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 35

Torsdag 1.september kl. 19.30   200/150

RUBBER SOUL QUARTET

Det å spille de tidløse låtene til The Beatles i jazzversjoner kan kanskje for noen regnes som musikalsk blasfemi. Men det er nettopp det plateaktuelle Rubber Soul Quartet har kastet seg ut i. Mesteparten av repertoaret til The Beatles egner seg nemlig godt til å leke med for jazzmusikere, kanskje særlig for de som elsker alt fra swing, bop, soul, funk og bossa nova, til… The Beatles. Det er de sterke melodiene, de smarte akkordene og det rytmiske drivet som fascinerer dem aller mest. Og målet til dette bandet er ikke å kopiere, men å improvisere; å skru fra hverandre de musikalske byggeklossene og sette dem sammen igjen.
I motsetning til amerikanske standardlåter fra 1930-, 40- og 50-tallet, som hundrevis av jazzkvartetter har tolket i en årrekke, så konsentrerer dette bandet seg om engelske standardlåter fra 1960-tallet. Med respektfull referanse til de originale melodiene, spiller Rubber Soul Quartet sine re-arrangerte jazzversjoner, med en kollektiv tilnærming, men der alle får slippe til i solistisk utfoldelse.
Håvard Fossum sax
Bård Helgerud git
Andreas Dreier bass
Torstein Ellingsen trommer

Håvard Fossum sax
Bård Helgerud git
Andreas Dreier bass
Torstein Ellingsen trommer

 

 

Lørdag 3.sepember kl. 14.00  –  150/100

Storli & Co

Med varme og humor gir Storli & Co stemme til karakterer som åpner seg for oss, og selv om de hver for seg lever på kanten, åpner de også for gjenkjennelse av noe i oss selv. Disse skikkelsene står frem mot et bakteppe av andre låter med poetisk karakter.

Terje Storli har skrevet låtene med norske tekster, ikledt elementer fra vise- blues og jazz-tradisjonen.

 

Terje Storli, vokal og gitar, med mange år i bandet Pokerskinn. Hans Ola Sønsterød på gitar, har bl.a. mange år i Asker bluesband. Øivind Kristensen på bass, fra flere drammensband, bl.a. Eplekollektivet. Toril Tørmoen vokal, med flere plateutgivelser bak seg.

 

 

Tirsdag 6.september kl. 14.00   Jazz for det grå gull på Tofte

Velkommen til Tofte Innbyggertorg- Gratis adgang

Prøysenensemblet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

 

 

Prøysenensemblet har satt sammen et program om poeten, visekunstneren og forfatteren Alf Prøysen hvor kjente og kjære viser har fått en ny musikalsk drakt.

 

Billetter selges i døra, eller på:

www.tikko.com

For å være sikker på sitteplass på Lancelot, kan du ringe tlf 66 78 54 88

Medlemskap i Asker Jazzklubb ut året 2022:
Send kr. 300 til konto 0539.57.02116 eller Vipps til 73423

 

Legg igjen en kommentar