Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 10

Torsdag 10.mars  19.30 – Lancelot

Marlen Kjøsvoll Kvartet

Marlen har i løpet av få år markert seg som en av Norges fremste unge jazzvokalister.
Etter utdannelsen ved Berklee College of Music har hun allerede rukket å bli anerkjent her hjemme – ikke minst for sin dype musikalitet og særegne vibrato. Hun har den særegne evnen til å bli ett med musikken på scenen – og å gjøre sangene til sine egne.
Marlen er en etterspurt artist ved ulike festivaler og arrangementer – og har også opptrådt for kjente navn som Dee Dee Bridgewater, Julio Iglesias og Lizz Wright.

 Magne Arnesen piano, Andreas Dreier bass og Fredrik Wilmow trommer.

Billetter 150/100

 

12.mars kl. 14.00 – Lancelot

Both Sides Now – En Joni Mitchell tribute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vokalist Guro Vikingstad tolker flere av Joni Mitchell sine nydelige låter sammen med band. Opplev en konsert fylt med låter fra en av tidenes største singer/songwritere fremført med verdighet, respekt og en inderlig innlevelse.

Lenge har det vært en drøm for Guro Vikingstad å synge flere av låtene til Joni Mitchell for et publikum. Nå tør hun endelig å ta steget og har sammen med sine eminente musikere, snekret sammen en konsert som er Joni Mitchel verdig.

Joni Mitchell  født i Canada i 1943, er en verdenskjent låtskriver, sanger, musiker og kunstner. Hun startet å spille musikk i tenårene og ble fort en viktig artist innen folkrock-bevegelsen på 1960-tallet i USA. Joni Mitchell har skrevet utallige låter og gitt ut hele 19 album i flere sjangre som pop, rock, folk og jazz. Både Wayne Shorter, Pat Metheny og Jaco Pastorius har vært hennes medmusikanter. Låtene hun har skrevet omhandler alt fra refleksjon omkring sosiale og filosofiske idealer, til personlige sanger om egne følelser.

Hennes mest kjente album «Blue» fra 1971, ble rangert som nummer 3 på Rolling Stone’s liste kalt «500 Greatest Albums of All Time». Hun har også mottatt hele ni Grammy Awards og ble innlemmet i «Rock and Roll Hall of Fame» i 1997.

 

Torsdag 17.3  Ivar Antonsen Trio med Cecilie Schilling vokal
Lørdag  19.3  Ary Morais & Band

 

Billetter selges i døra. For å være sikker på sitteplass på Lancelot, kan du ringe   tlf 66 78 54 88

Medlemskap i Asker Jazzklubb for 2022:
Send kr. 450 til konto 0539.57.02116 eller Vipps til 73423

 

Legg igjen en kommentar